AL 11/12 E Grubu 2.Maç | Stoke City 2-1 Beşiktaş | 29 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: AL 11/12 E Grubu 2.Maç | Stoke City 1-1 Beşiktaş | Devre Arası | 29 Eylül | St

Quaresma fizik olarak iyi olsa ve bencil olmasa en az Nani kadar önemli bir futbolcu olurdu.Ama fizik olarak berbat ve bencil.Ama adamın yetenekleri gerçeği var.

Cevap: AL 11/12 E Grubu 2.Maç | Stoke City 1-1 Beşiktaş | İlk Yarı | 29 Eylül | Star

Tamam güzel kardeşim de, belki o an boşluğuna geldi. Yedik dedi. Ne var ki bunda ?

Sizler için bu durum doğal olmayabilir ama bizim kuşak için çok doğal. Biz genelde Türk takımlarının maçlarında, Türk takımlarının desteklendiği ortamlarda büyüdük. Biz UEFA kupasını kazandığımızda, tura çıktığımızda yanımızda başka takımları tutan arkadaşlarda vardı.

Mevzu bu kadar büyütülecek bir mevzu değil. Sizinle aynı renklere gönül verdiğini bildiğiniz bir kardeşinize karşı bu kadar tepkili davranmamalısınız. Netice de Emre bu siteye yeni üye olmuş bir adam da değil. Bu forumun gediklilerinden ve az çok herkeste adamın Galatasaraylılığını biliyor. Bugün ona böyle davranılır ve bunu doğru bulursanız, yarın başkaları size böyle davrandığında yakınma ya da tepki gösterme hakkınız olur mu ?

Ben şahsen tepkinin abartıldığını, tiye almaya çalışmanın da suyunun çıktığını düşünüyorum. Başta da dediğim gibi bırakın herkes gönlünden geçtiği gibi davransın. İnsanlara ket vurmaya çalışmayın.

Umarım anlatabilmişimdir...

valla, dedigim gibi, burda üye olanlarin cogu bence fanatik Galatasarayli, dolayisiyla tepki verenleri cok iyi anlaya biliyorum.

hele hele su sike olayi ve bjk, fenerin forumlardaki ortami göz önüne alirsak, emreye verilen tepki bir hic.

neyse, önemli degil.

maca gelince, bjk cok iyi oyniyor, ikinci yari böyle evam ederler umarim.

Cevap: AL 11/12 E Grubu 2.Maç | Stoke City 1-1 Beşiktaş | Devre Arası | 29 Eylül | St

igrenc bir ilk yariydi bence...

quaresma atar bitane, 2-2 falan bitebilir maç. fernandes'e bayıldım. stoke'un gücü yetmez besiktas'a malesef.

biri fernandes, hilbert ve egemeni bize getirsin plz

Cevap: AL 11/12 E Grubu 2.Maç | Stoke City 1-1 Beşiktaş | İlk Yarı | 29 Eylül | Star

Yedik'i ben demedim ?

Ben sadece Avrupadaki Türk takımlarını destekleriz dedim.Sen kendin üstüne çektin hemen burdan nedense.

Off. Sen dedin demedim. Farz ederek söylüyorum. Demediysen uzatma da deme. Uzattığımdan değil sen değilsin bunu söyleyecek. Laf sahibi söylesin.

bizim insua gene gol atmis, la adam costu valla

de sanctis gibi oldu, gio gibi oldu

necipi fernandesi aurelloyu topla çarp hücumda bir tane guti yapmıyor. hele fernandes lig maçlarında da böyle oynuyorsa beşiktaş için durum vahim.

her topu harcayan kazımdansa her topu harcayan querasmayı tercih ederim adamda yetenek var şov var en azından
stil olarak begenmiyorum kazımı ama. gecen sene queresma 3 gol atmış. kazım yarı dönem oynamış 5 gol atmış 6 asist yapmış. komşunun tavugu bize kaz geliyor oyuna gelmeyin:)

egemen gercekten turkiyenin en iyi stoperi galiba

cok atletik

ayagida hic kotu degil iteklemiyor topu

quaresma atar bitane, 2-2 falan bitebilir maç. fernandes'e bayıldım. stoke'un gücü yetmez besiktas'a malesef.

Hocam ne maalesefi ? Türk takımı ? Beşiktaş taraftarının ne dediği yada başkanlarının şikeci olması falan umrumda değil.İngiliz takımını göğsünde Türk Bayrağı olan bir takıma karşı desteklemem.

q7 bugun cok iyi ama

kazim>q7 bence

querasma 18 yaşında iken barçaya değil manuya gitse şu an bir nani ronaldo ayarında topçu olmuştu naniden kesinlikle daha potansiyelli idi o dönem ronaldo kadar işine bağlı değil ondan ronaldo ondan çok çok çok ilerde ronaldo çok çalışmanın ürünü

Geri
Üst Alt