AL 14/15 | Beşiktaş 1-1 Asteras Tripolis | MS | 18 Eylül | Star TV

Yasin de oynamiyor ki. Aldilar kenarda duruyor gereksiz yere. 4-4-1-1 veya 4-4-2 oynayan bi takim olsak dedigine katilirdim. O sistemde Colak ve Kazim bile belli bi katki vermisti.

Aldık adamı Süper Kupa maçında 11 başlattık, niye? Ben söyleyeyim yabancı kontenjanı, sen bu kontenjan varken hangisini tercih edersin Yasin mi Olcay mı?

selçuk'a etmediği hakareti bırakmayan adamların veliyi olcayı beğenmesi :hang:

Acaba bu sene bi Türk Takim Finali görür mu? BJK? TS? veya biz?

Aldık adamı Süper Kupa maçında 11 başlattık, niye? Ben söyleyeyim yabancı kontenjanı, sen bu kontenjan varken hangisini tercih edersin Yasin mi Olcay mı?
Eger 4-3-3 veya turevlerini oynayacaksam Yasin'i tercih ederim. 4-4-2 oynayacaksam Olcay'i.

Eger 4-3-3 veya turevlerini oynayacaksam Yasin'i tercih ederim. 4-4-2 oynayacaksam Olcay'i.

Ben her türlü Olcay'ı tercih ederim. Belki üst düzey tekniği, yeteneği yok ama skorer ve çalışkan bir oyuncu en azından ne alabileceğini bilirsin. Yasin bal yapmayan arı diye tabir ettiğimiz oyuncu grubuna giriyor biraz.

Ben her türlü Olcay'ı tercih ederim. Belki üst düzey tekniği, yeteneği yok ama skorer ve çalışkan bir oyuncu en azından ne alabileceğini bilirsin. Yasin bal yapmayan arı diye tabir ettiğimiz oyuncu grubuna giriyor biraz.
Yeni Tuncay gibi geliyor bana da :D

Olcay çaliskan oyuncu, ne kadar yetenek fakiri olsa da.

Hücumun Sabri'si.

Beşiktaş tribününü kıskandım yemin ederim bu maç. Bizimkiler anca futbolcu ıslıklasın.

Tapa

Hahahahahah salaklar yedi ahahaha

Geri
Üst Alt