Ümit Karagöz
Sarı Üye
- 7 Ağustos 2014
- 358
- 0
- 586
Bir gol daha atsalardi iyiydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yasin de oynamiyor ki. Aldilar kenarda duruyor gereksiz yere. 4-4-1-1 veya 4-4-2 oynayan bi takim olsak dedigine katilirdim. O sistemde Colak ve Kazim bile belli bi katki vermisti.
Bizim ultravestiler gider Beşiktaş'ın bestelediği tezahüratatları çalarlar. Kendilerinin koreografiler dışında üretlenlikleri sıfır.
Acaba bu sene bi Türk Takim Finali görür mu? BJK? TS? veya biz?
Eger 4-3-3 veya turevlerini oynayacaksam Yasin'i tercih ederim. 4-4-2 oynayacaksam Olcay'i.Aldık adamı Süper Kupa maçında 11 başlattık, niye? Ben söyleyeyim yabancı kontenjanı, sen bu kontenjan varken hangisini tercih edersin Yasin mi Olcay mı?
Eger 4-3-3 veya turevlerini oynayacaksam Yasin'i tercih ederim. 4-4-2 oynayacaksam Olcay'i.
Güzel uydurmuşlar bence no offense.şikeci ağzıyla konuşma,ben de nefret ediyorum bunlardan da ultravesti ne oluyor ? kuş musun ?
Şike ile bile imkansız![]()
Ne dion?![]()
Yeni Tuncay gibi geliyor bana daBen her türlü Olcay'ı tercih ederim. Belki üst düzey tekniği, yeteneği yok ama skorer ve çalışkan bir oyuncu en azından ne alabileceğini bilirsin. Yasin bal yapmayan arı diye tabir ettiğimiz oyuncu grubuna giriyor biraz.
Yeni Tuncay gibi geliyor bana da![]()
Bizim ultravestiler gider Beşiktaş'ın bestelediği tezahüratatları çalarlar. Kendilerinin koreografiler dışında üretlenlikleri sıfır.