AL 14/15 | Partizan 0-4 Beşiktaş | M.S | 23 Ekim | Star TV

Futbolda 2 anlayış vardır.

1- İyi oynamak
2- Doğru oynamak

Rakip müsaade ediyor ise iyi oynarsın ama yanlış oynamazsın. Yine doğru oynarsın.Ve sonuca ulaşırsın.
Eğer rakip müsaade etmiyor ise sadece doğru oynarsın...Ama yine sonuca ulaşırsın.

Biz ne doğru oynuyoruz ne de iyi oynuyoruz...
Peki sebep ? Kadro ? Hoca taktiği?

Kadronun yetersiz olduğu durumlarda hoca müdahalesi devreye girer. Girmelidir.
Var mı böyle birşey? Yok tabi ki... Yeterli olduğunda bile yok hatta.

Ben 8JK Shikebahçe kadar begenmem ama suanda Türkiye Ligin en iyi takimi onlardir.

Tebrik etmek lazim.

Ya oğlum sallayın şunları A.ligine giden her Türk takımını avrupa kupası almış gibi gören bir zihniyet var.

Şu kupayı yarı finale kadara sallayan tek ülke biziz. İşler zorlaştı mı en dandiği bile premier lig takımı kesiliyor.

Bunlara takıyorsanız çeyrek finale kadar izlemeyin derim.

Gelelim biraz özeleştiri yapmaya. Beşiktaş ile aramızdaki tek fark bizimkilerin hepsinin kendini amiral zannetmesi. Beşiktaşta bakın veli tek görevi gelen oyunu kesmek bizde bakıyorsun selçuk rakibe "aaaa gidiyor" diye bakıyor. Koy oraya arı gibi sadece ileri geri topun peşinden koşacak "futbol amelesini" melo rahatlasıntopu dağıtısın biz önündeki adama pas atamayan selçukun oyunu yönlendirmesini izliyoruz. Sneijder güya çift forvetin arkasına koymuş adamı bir kere o bölgede görmedim niye çünkü başımızda çok büyük bir yalancı adam var.

Bruma ders alsın, olcan ligde lazım olur, arsenale dur bişi denicem, dortmundu salla hedefimiz lig dersen oyuncular maçı sallayacağını düşünmek hayal olur. Son iki maçta yediğimiz gollerin özeti aslında bu. Nasıl olsa hedefimiz bu sene lig arsenal dortmund iyi takımlar mentalitesiyle çıkıyor oyuncular sahaya. Bakıyorlar hocada sallamıyor kim niye yırtınsın. Tüm golleri aynı şekilde yer mi bir takım yahu.

Prandelli denen adamın elindeki malzemeyi tanıdığı nasıl neyi başarabileceğini bilmiyor. Madem önceliğimiz lig ş.liginde tüm gençleri oynatacaksın o zaman. Bizde adalet denen olgu yok. Emre furkan neresini yırtarsa yırtsın selçukun kesilmeyeceğini biliyorlar. Yekta/dzemali/hamit bir kere genç çocukları denedi mi.

Kurtuluşumuz prandellinin tez zamanda kovulması. Yoksa bu sene o dilinden düşürmediği 4.yıldızda genç çocuklar gibi elimizden kayıp gidecek.

Öyle batmışız ki Bejeke gözümüzde iyi görünüyor.Ne hallere düştük.Prandelliye Hoca diyenin aklını seveyim.Bize hücumu oynatabilen hoca lazım.Bizdeki şu an kadronun hali Defans gelene gidene geçit veriyor.Orta saha yok sanki boşuna oynuyorlar resmen oynamasalar daha iyi.Kanat oynatmıyoruz böyle oyun oynuyorsak ben daha bir şey demiyorum.

Bi kendimize sormak lazigm, Prandelli Hoca Degil, Mancini Hoca degil, ozaman kim Hoca ? Fatih terim de Izlandayi yenemiyor filan, Bilic sonucta gecen Sezon da Besiktas taydi, ve BJK nin Oyunculari hic birsey kazanmadiklari icin de ac, ve daha az egomanyak adamlar var, egomanyak adamlari hepsini gönderdiler, bana göre Sampion olmicaklar yinede, ama dogru futbol oynuyorlar, gecen sezonda bizden daha iyi Futbol oynuyorlardi Fatih Terim varken. Drogba sayesinde yendik, yoksa o mac bizde koca bi sifir dik.

Takim in en büyük Probleme malesef doymus vaziyette olan bir kisim Futbolcular, üstellik 6-0 yenince ben gol atmadim diye triplere giren oyuncular. Kendilerine dikkat etmeyen, ve arkadaslari icin ekstra kosmayan oyuncular. Selcuk ile Burak i kessin, bu takim cok daha positif Futbol oynar, tabiki forvette umut oynamamali.

Bi kendimize sormak lazigm, Prandelli Hoca Degil, Mancini Hoca degil, ozaman kim Hoca ? Fatih terim de Izlandayi yenemiyor filan, Bilic sonucta gecen Sezon da Besiktas taydi, ve BJK nin Oyunculari hic birsey kazanmadiklari icin de ac, ve daha az egomanyak adamlar var, egomanyak adamlari hepsini gönderdiler, bana göre Sampion olmicaklar yinede, ama dogru futbol oynuyorlar, gecen sezonda bizden daha iyi Futbol oynuyorlardi Fatih Terim varken. Drogba sayesinde yendik, yoksa o mac bizde koca bi sifir dik.

Takim in en büyük Probleme malesef doymus vaziyette olan bir kisim Futbolcular, üstellik 6-0 yenince ben gol atmadim diye triplere giren oyuncular. Kendilerine dikkat etmeyen, ve arkadaslari icin ekstra kosmayan oyuncular. Selcuk ile Burak i kessin, bu takim cok daha positif Futbol oynar, tabiki forvette umut oynamamali.

Kardeş Bizi full defansif oynatıp takımı bititren hocaları istemiyoruz artık.Ayrıca Fatih Terim konusuna gelince Fatih Terim bizdeyken iyi TD'ydi biz yollamadık kendisi gitmişti hatırlatırım.Bir Hoca yeter ki adam akıllı top oynatsın.Prandelli hocaya bakıyorsun ne kanat oynatıyor ne orta sahayı oyanatabiliyor ne de defansı iyi yaptırabiliyor.Prandelli Hoca komple zarar takıma arkadaş defansif de oynatta 4-5 tane gol atıyorlar bu mu defansif ? Defansif oyanatan birisi gol yedirmez ama bakıyorsun gelen geçen golleri atıyor.Fatih Hocaya bakıyorsun şimdi bizdeyken hucumu oynatıyordu ve oyuncular deli gibi koşuyordu.Fatih hoca varken oyuncularımız iyi miydi Dany,Riera vs oyuncular vardı ama hiç değilse takımı adam akıllı oynatıyordu.Prandelliye bak ne yapığı belli değil Fatih hocanın sistemide belliydi zaten 4-4-2 oynuyorduk.Prandelli bakıyorsun ne oynattığı belli değil o yüzden yollanmasını istiyoruz.Adam akıllı oynatsın kimse bir şey demez zaten.Prandelli orada Burak-SElçuk gibi oyuncular formsuzlar hala oynatıyor ve takımı berbat ediyor şimdiden çantasını toplasın.

Beşiktaş ı farklı kılan demba ba bu adam bize lazımken biz pandev cemali yi aldık çok büyük hata yaptık transferde bir de prandelli nin yanlış taktik ve oyuncu tercihleri bizi bitiriyor bitirici forvetin yoksa ancak mucize ile maç kazanırsın avrupada

Besiktas guzel oynuyor ne derseniz deyin, maclarini izlerken insan heyecan aliyor. Bizim maclari da izlerken adamin uykusu geliyor yemin ediyorum..

Bjk ile bizim aramızdaki fark hoca farkı degil, öncelikle bunu anlayın.

Bjk dinamik oyunculardan kurulu bir takım, Gökhan-Olcay-Veli-Atiba-Oguzhan-Motta it gibi kosuyor. Mücadele gayet iyi, birde son posizyonlarda skor yapacak A sınıf bir santraforları oldugu icin artık sonuca gitmeye basladılar.

Bizde Dinamo dedigimiz kac oyuncu var ? Merkez-Kanatlar-Bekler bitik. Santrafor en bktan savunmalara karsı dahi üstünlük kuramıyor. Stoperler kalite hücumcular karsısında dağılıyor. Bi Sneijder var, onuda rakipler kitliyor.

Demba Ba harika bir oyuncu. Adamın yapmadığı şey yok. Çok sağlam bir takım oldular.

Bjk aynı bizim Fatih Terim'li 2011-2012 sezonundaki takımın benzeri olmuş. Oyuncuları çok hırslı, mücadeleci. Demba Ba gibi de gerçek bir forvetleri var. Daha ne olsun. Yalnız bu maçın skoruna bakıp fazla abartmamak gerek. Partizan rezil bir takım. Neftchi Bakü az daha eliyordu bunları. Hatta deplasmanda 0-2 öne geçip, sonra 3-2 yenilmişlerdi.

adamlar GENCLERE SANS VERIYORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR bizde o GOT yok yok oglu yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk . insallah batar gocer gomulur gideriz boyle takim boyle yonetim olmaz olsun be .

adamlar GENCLERE SANS VERIYORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR bizde o GOT yok yok oglu yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk . insallah batar gocer gomulur gideriz boyle takim boyle yonetim olmaz olsun be .

iyi uçuşlar dileriz

Şerefsiz medya Aslan'ı tarihe gömdü diye başlıklar atıyor neymiş CL ve Avrupa kupalarında en farklı deplasman galibiyetini almış ama ufak detay var guruplarda neden böyle bir başlık atıyorlar çünkü gurup maçları hariç hala en farklı galibiyet bizde birde sormak lazım malum şerefsizlere en farklı UEFA ve CL malubiyetleri hangi takımdaymış başımıza Avrupa fatihi kesildiler 2 maç kazandılar diye..

blowtash muthis top oynuyor biz selcuk ve hamutla kanser olurken herifler copten bulduklari veli ve atibayla show yapiyor

sonuc: onder ozen -> gs

Geri
Üst Alt