Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İbb nefret ederim de şampiyon olamazsak bunların olmasını tercih ederim.Çok sevdiğin ibb hakkını çalarak siyaset ile şampiyon olursa o zaman dön de bu mesajına iyi bak
Besiktas ve Gladbach sevdalilarini forumda gormek istemiyoruz!
Hermann mi bu
Hermann mi bu
Gs de gormek isterdim
Twitter'da avatarını Benfica arması yapan tsliler var yazık yaw. Ciddiye alıp sinirlenmiyorum bile bu hamsi kafalara..![]()
pontuslular kendini nimetten mi sanıyolar. bu topraklarda pontuslulara önümüzdeki 1000 sene daha şampiyonluk yokTwitter'da avatarını Benfica arması yapan tsliler var yazık yaw. Ciddiye alıp sinirlenmiyorum bile bu hamsi kafalara..![]()
Aynı şeyi merak edip baktım, Portekizce hesapları 1,2 milyon.Resmî hesapları mı bu? 36.000 ne yahu? D:
Aynı şeyi merak edip baktım, Portekizce hesapları 1,2 milyon.
Resmî hesapları mı bu? 36.000 ne yahu? D:
stoper jardel de as oyuncularıymış o da yok. jonas da normalde as santraforlarıymış ama sakatlık sorunları yaşayınca seferovic yerini almış.toplam 6 oyuncu getirmediler ama bunlardan sadece 2'si as oyuncularıymış bildiğim kadarıyla sol bek grimaldo ve sağ açık pizzi en iyi 2 oyuncularından bizim nagatomo ve feghouli & onyekuru tarzı oyuncularımızı götürmememiz gibi bir şey