Aykut Aydil
10 Numara!
Valla orasini ben de cozemedim link verebiliyormuyum ? Vereyim linki basalim ipneleriBenim anladığım kadarıyla o yorumu yapan bir Beşiktaşlı, onların forumuna üye olup yorum yazmış.
Ben mi yanlış anladım yaw.![]()

Valla orasini ben de cozemedim link verebiliyormuyum ? Vereyim linki basalim ipneleriBenim anladığım kadarıyla o yorumu yapan bir Beşiktaşlı, onların forumuna üye olup yorum yazmış.
Ben mi yanlış anladım yaw.![]()

Verebilirsin ama zaten son attığın caps çok açık. Beşiktaşlı bunlar. Tam bir andavallar ya. Ötsünler, yarın göreceğiz hepsini.Valla orasini ben de cozemedim link verebiliyormuyum ? Vereyim linki basalim ipneleri![]()
LE 1/16 de Final 1ª Mão: Galatasaray - SL Benfica, 14Fev. Qui. 17h55 *SportTV1* in Geral buyur hocamVerebilirsin ama zaten son attığın caps çok açık. Beşiktaşlı bunlar. Tam bir andavallar ya. Ötsünler, yarın göreceğiz hepsini.
Adi ustunde eziklikBir insan yabanci rakibin sayfasina girip neden ülkesindeki rakibini kücümser
Bu nasil eziklik?

Hahaha ilerisini okuyunca insan harbi mal besiktasli oldugunu anliyor bu lavugunMal herif harbi Beşiktaşlıymış, ben iyimser düşünüp Benficalı birinin simgeden ötürü nickidir sandım pohahaha ulan ne mallar var.
akli sira taktik veriyor ya 
Yarışta olmamızın sebebi hakemler ha vay orman çocuğu
Mal herif harbi Beşiktaşlıymış, ben iyimser düşünüp Benficalı birinin simgeden ötürü nickidir sandım pohahaha ulan ne mallar var.
Bunlar da olmasa biz kimle eglenecez başkanYarışta olmamızın sebebi hakemler ha vay orman çocuğu

HARİKA!

19 SENE ÖNCE ALDIĞIMIZ UEFA AVRUPA LİGİNDEYİZ YİNE. SON 32 TURUNDA RAKİP ALIŞIK OLDUĞUMUZ PORTEKİZ EKİBİ BENFİCA ! ONLARDA EKSİKLER VAR BİZ İSE TAM KADRO DURUMDAYIZ. KADROMUZ ÇOK KALİTELİ VE GENİŞ. FEGHOULİ,BELHANDA,FERNANDO,MARİANO,MUSLERA,NAGATOMO GİBİ YILDIZLARIMIZ, MARCAO,LUYİNDAMA,DİAGNE,NDİAYE VE ONYEKURU GİBİ YILDIZ ADAYLARIMIZ VAR. LİNNES VE EMRE AKBABA GİBİ SILAHLARIMIZ VAR. KISACASI HER ANLAMDA HAZIRIZ 

MAÇ SAATINI BEKLIYORUZ. HAYDİ AVRUPA FATİHI GALATASARAYIMIZ, 2.AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU İÇİN GÜZEL BAŞLAYALIM