AL 18/19 Son 32 M:1 | Galatasaray 1-2 Benfica | MS | 14 Şubat | beIN Sports

Son 30 Avrupa maçımızda sadece 2 galibiyetimiz varmış inanılmaz kötü bir durum bu akşamdan itibaren bunu tersine çevirmeye başlamalıyız, beraberlik filan yetmez tamam Benfica da kötü takım değil ama zaten bu arenada hiçbir zaman kek takım gelmeyecek, çıkıp yenmeliyiz.

TT Arena açıldığından bu yana geçen 8,5 sezonda sadece 6 Avrupa galibiyeti görmüş desem tepkin ne olur?

Galatasaray 1-0 Manchester United
Galatasaray 3-2 Real Madrid
Galatasaray 3-1 Kopenhag
Galatasaray 1-0 Juventus
Galatasaray 2-1 Benfica
Galatasaray 3-0 Lokomotiv Moskova

Son 30 Avrupa maçımızda sadece 2 galibiyetimiz varmış inanılmaz kötü bir durum bu akşamdan itibaren bunu tersine çevirmeye başlamalıyız, beraberlik filan yetmez tamam Benfica da kötü takım değil ama zaten bu arenada hiçbir zaman kek takım gelmeyecek, çıkıp yenmeliyiz.
30 Avrupa maçında 2 galibiyet mi

İmkansız yav 4 olmasın

Avrupa'nın dev takımlarının scout ekipleri, Benfica'nın 19 yaşındaki yıldızı Joao Felix'i izlemek için "Galatasaray - Benfica" maçında Türk Telekom Stadyumu'nda olacak.

30 Avrupa maçında 2 galibiyet mi

İmkansız yav 4 olmasın
Valla 30undan emin olamadım ama Juve maçlarından sonra bir Benfica birde Lokomotif galibiyetimiz var o da 26 maçta 2 ediyor zaten bu hali bile çekilmez. Onun dışında kalan galibiyetler hepimizin malumu kulübü batırdığı iddia edilen şahıs döneminde gerçekleşmiştir ondan sonraki tablo da bu.

Muhtemel 11'ler :​
Galatasaray: Muslera, Marcao, Luyindama, Nagatomo, Linnes, Fernando, Ndiaye, Feghouli, Belhanda, Onyekuru, Diagne​
Benfica: Vlachodimas , Andre Almeida, Ruben Dias, Ferro, Yuri Ribeiro, Salvio, Samaris, Gabriel, Rafa Silva , Joao Felix, Seferovic.​
* * *​
Maç Öncesi OPTA İstatistikleri
  • Galatasaray ile Benfica, Avrupa kupalarındaki dördüncü karşılaşmalarına çıkıyor. İki ekip arasında daha önce oynanan ilk iki maçı Galatasaray, son karşılaşmayı ise Benfica kazandı (2015/16 Şampiyonlar Ligi gruplarında 2-1).
  • Avrupa arenasında çıktığı son 24 maçın (ön elemeler dahil) sadece ikisini kazanabilen Galatasaray (7B 15M), bu galibiyetlerin birini Benfica karşısında aldı (Ekim 2015 vs 2-1).
  • Evinde oynadığı son yedi Avrupa maçının sadece birini kaybeden Galatasaray (2G 4B), bu yenilgiyi son karşılaşmada Porto'dan aldı (2-3).
  • Benfica, Türkiye deplasmanında çıktığı hiçbir Avrupa maçını (ön elemeler dahil) kazanamadı (4B 3M).
  • Galatasaray, Avrupa Ligi'nde mevcut formata geçilen 2009/10 sezonundan bu yana son 32 turundan ötesini göremedi (2009/10'da Atletico Madrid'e & 2015/16'da Lazio'ya elendiler). Benfica ise dört kez katıldığı bu turnuvada her sezon en az çeyrek finale yükseldi.
  • Bu sezon Galatasaray formasıyla Avrupa arenasında hem gol, hem asist katkısı yapabilen tek oyuncu Garry Rodrigues (1 gol &1 asist).
  • Benfica forması giyen Jonas, Şampiyonlar Ligi/Avrupa Ligi'nde çıktığı son 15 deplasman maçında gol sevinci yaşayamadı. Jonas dış sahadaki son golünü Valencia'da oynadığı dönemde PSG filelerine göndermişti (Mart 2013).

Avrupa'nın dev takımlarının scout ekipleri, Benfica'nın 19 yaşındaki yıldızı Joao Felix'i izlemek için "Galatasaray - Benfica" maçında Türk Telekom Stadyumu'nda olacak.

100 milyon paund diyorlar bu herife yav önceki izlediğim maçlarda dikkatimi çekmemişti.

100 milyon paund diyorlar bu herife yav önceki izlediğim maçlarda dikkatimi çekmemişti.

Benfica Felix i satarak kasayı dolduracak. Bu adamlar işi ticarete dökmüş. Felix gibi yeni oyuncular bulacaklardır. Alt yapıları da sağlam.

Portekiz ligi bizim ligden dandik diyoruz ama Portekiz Premiera Ligi daha çok izleniyor malesef.

Son 5 yıldaki Avrupa istatistiklerimiz dehşet verici cidden.

Benfica Felix i satarak kasayı dolduracak. Bu adamlar işi ticarete dökmüş. Felix gibi yeni oyuncular bulacaklardır. Alt yapıları da sağlam.

Portekiz ligi bizim ligden dandik diyoruz ama Portekiz Premiera Ligi daha çok izleniyor malesef.

İstediği kadar izlensin 19 yaşında 100 milyon euro nedir, bu kadar über yetenekse akşam ırzımıza geçer zaten.

Joao Mario, Andre Gomes gibi olmasın da sonu.

Felix Fifa'da çok iyi oynuyor 86'ya kadar çıkartmıştım ben, canlı olarak 90 dakika izlemedim. :D

yazildi mi bilmiyorum ama benfica forumlarinda taktik veren bjkliyi gördünüz mü :D

41664

İfşa oldu o ohoooooo

Ben Mustafa Cengiz'in yerinde olsam tamam scout ekibi kurdu ama bir de sosyal medya ekibi kurardım 3-5 profesyonel @Yusuf Kara @Musap Aydinli tarzı kişileri aylık maaşlı sırf bu iş için tutardım. İnternette Forum donanım, Gs forum, GSCimbom bir sürü Galatasaray Forumu var. Bunların hepsi birleştirilmeli ve tek bir forumda toplanmalı tüm Galatasaray taraftarları bu forumda GSCimbom forumunda bir araya gelmeli konuşmalı. Bu forumdaki güncel rakamlara bir bakın hangi takımın böyle etkin forumu var.

Konular 72,348
Mesajlar 8,278,368
Kullanıcılar 19,291

Burada taraftarlar gece gündüz demeden mesajlaşıyor, takım hakkında konuşuyor. Sabahlara kadar transfer nöbetleri tutuyor. Ben mesela Fatih Terim'in yerinde olsam bu boş vakitlerimde bu forumu takip ederdim. Tamam teknik direktörlüğüne diyecek lafımız yok, Türkiye'nin açık ara en iyi, 1. teknik direktörü haşa kendisine akıl verme niyetimiz yok ama el elden üstündür. Amatör dahi olsak, kaybettiği maç sonunda neyi yanlış yaptığını burada okusun. Ya da kazandığı maçtan sonra neyin iyi olduğunu buradan öğrensin. Tamam burada da bir sürü karşıt düşünce var ama sadece kendisinin mantığına yatan 2 cümleyi okusa ve aklına soksa belki takıma bir faydası dokunur.

Beziktasli ortam cocuklari Benfica forumlarina girip Benficaya taktikler veriyor. Ya da taktik verdigini düsünüyor diyelim biz buna.

Ulan ne hallere düstüler, sunlara bak. Bir de en sona "lütfen sunlari eleyin ve milyonlarca bjkli ve fbliyi mutlu edin diye yazmis. :ROFLMAO:

41666

Bu kodumun kartalina ne oturmus ya taa benfica forumlarinda geziyor gece ifsa ettik hala utanmadan orda yaziyor. Adamlar bile seni ifsa etti siktir git artik diyolar ne yuzsuz bi besiktasliymis bu velet

Ekli dosyalar

• Screenshot_20190214-115253_Chrome.webp
    Screenshot_20190214-115253_Chrome.webp
    96,3 KB · Görüntüleme: 115
Geri
Üst Alt