AL 18/19 Son 32 M:1 | Galatasaray 1-2 Benfica | MS | 14 Şubat | beIN Sports

Beziktasli ortam cocuklari Benfica forumlarina girip Benficaya taktikler veriyor. Ya da taktik verdigini düsünüyor diyelim biz buna.

Ulan ne hallere düstüler, sunlara bak. Bir de en sona "lütfen sunlari eleyin ve milyonlarca bjkli ve fbliyi mutlu edin diye yazmis. :ROFLMAO:

Ekli dosyayı görüntüle 41666
İstiklal Marşı çocuklarına bak sen

Şu bir gerçek ki bugün kazanırsak sadece Benfica'ya değil bütün operasyon çocuklarına da koymuş olacağız. O yüzden kazanmayı çok istiyorum.

İstediği kadar izlensin 19 yaşında 100 milyon euro nedir, bu kadar über yetenekse akşam ırzımıza geçer zaten.

Joao Mario, Andre Gomes gibi olmasın da sonu.

Valla Youtube'dan biraz baktım, ağzımın suyu aktı desem yalan olmaz. Çok klas bir oyuncu ama eksikleri de var. O kadar para eder mi bilmem ama Benfica iyi para kazanacak bu çocuktan.

Hahahaha la gara gartal olm senin isin gucun yokmu hic trabzona koyuyoz besiktas hopluyor. En sevdigimmmm

Ekli dosyalar

• Screenshot_20190214-120043_Chrome.webp
    Screenshot_20190214-120043_Chrome.webp
    67,2 KB · Görüntüleme: 122
Orada biri çıkıp da madem çok futbol biliyorsun. Neden değerli taktiklerini Malmö karşısında kendi takımına vermedin de rezil rüsva olup elendiniz diye sorsa ya. Utanmadan Ümit Öztürk diye ağlamış. Mete Kalkavan ve Barış Simsek ikilisinin hediye ettiği şampiyonlukları çabuk unutmuş haysiyetsiz.

Defansif açıdan iyi olduğumuz sürece zorlanmayiz hücumda agresif yapımız taraftar desteği derken birşeyler elde ederiz kesinlikle...

kara kaltak burayı takip ettiğinden adım gibi eminim, çünkü sen aşağılık kompleksli bir takımın aşağılık taraftarısın. Şuraya kaltaktaşımın nasıl liverpool tarafından hamile bırakılıp sekiziz doğurtulduğu o uzun haz dolu geceyi hatırlatmak babında çeşitli görsel ve işitsel veriler koymak suretiyle hatırlatma yoluna gitmeyi tercih edeyim.

altızız sarışınlarda ukraynalı babadan geliyor

alman baba kaltağına merhamet ederken;

tek sıkıntı kolay gol yiyen kolay pozisyon veren bir takım olmamız. bunun en büyük nedenide orta sahamızın ve kanat oyuncularımızın savunmaya gerektiği kadar yardım etmemesinden kaynaklanıyor. trabzon gibi dandik bir takıma bile ezdiğimiz maçta 3-4 tane net fırsat verdik bu bizim açımızdan soru işaretiydi. hücumda birşekilde gol atarız, ama bu maçı gol yemeden kapatmak önemli.

Bu sezon CL'de Ajax'ın altında kalıp bizim gibi UEFA'nın yolunu tutan, yakın zaman önce de yine CL'de Basel'li CSKA'lı grupda 0 çekerek ülkemizin über büyüğü fb'nin rekorunu egale eden bir takım.

Fazla büyütülecek bir tarafları yok. Golü ya da golleri mutlaka buluruz ama yememek önemli.

Konsantrasyon

Bu sezon CL'de Ajax'ın altında kalıp bizim gibi UEFA'nın yolunu tutan, yakın zaman önce de yine CL'de Basel'li CSKA'lı grupda 0 çekerek ülkemizin über büyüğü fb'nin rekorunu egale eden bir takım.

Fazla büyütülecek bir tarafları yok. Golü ya da golleri mutlaka buluruz ama yememek önemli.

Konsantrasyon

Ajax daha efektif ve komple bir takım, tarih boyunca da öyle oldu benfica ajax ile kıyaslanamaz bile. Hocaları değişmese tokadı rahat basardık, tek soru işareti yeni hocalarıyla son derece yüksek formda olmaları. tamamen kapalı kutu, bu gece nasıl bir takım olacak karşımızda bilemiyoruz, ligde bi maçta 10 gol atması korkutmamalı evet ama sonuçta aynı ligde oynadığı bir takıma da 10 atması yine de göz ardı edilecek bir durum da değil. temkinli olup tedbiri elden bırakmamamız gerek. Aynı şekilde bizi iyi analiz ettiklerini iddia etselerde onlar da karşılarında nasıl bir takım olacağını bilmiyorlar.

Biz hangi Galatasaray olarak sahada olacağız o önemli.Alanya maçındaki gibi yarısahayı geçemeyen mi?Ts maçındaki gibi önde basan rakibi çıkartmayan takım mı olacağız.

Valla Youtube'dan biraz baktım, ağzımın suyu aktı desem yalan olmaz. Çok klas bir oyuncu ama eksikleri de var. O kadar para eder mi bilmem ama Benfica iyi para kazanacak bu çocuktan.
bu tarz maçlara tecrübe önemlidir. daha sadece 1 kez cl'de aek atina'ya karşı ilk 11 oynamış. bizim 45 bin taraftarımızın önünde eli ayağına dolanacağı kesin gözüyle bakıyorum.

XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hatun aksam disarda yemek yiyelimmi diye sordu, bende romantizm bozulmasin diye evet dedim. Ama nerede yiyecegimize ben karar verecegim dedim. Suana kadar 3 yere telefon actim ve sordugum ilk soru: yeriniz var mi degil. Aksam Galatasaray macini gosterecekmisiniz..

Bizim Galatasaray aski bir baska..

Hatun aksam disarda yemek yiyelimmi diye sordu, bende romantizm bozulmasin diye evet dedim. Ama nerede yiyecegimize ben karar verecegim dedim. Suana kadar 3 yere telefon actim ve sordugum ilk soru: yeriniz var mi degil. Aksam Galatasaray macini gosterecekmisiniz..

Bizim Galatasaray aski bir baska..
şu anda bende aynı durumdayım hatun romantik bir akşam yemeği yiyeceğimizi sanıyor umarım son 14 şubatımız olmaz renktaş :D

Ajax daha efektif ve komple bir takım, tarih boyunca da öyle oldu benfica ajax ile kıyaslanamaz bile. Hocaları değişmese tokadı rahat basardık, tek soru işareti yeni hocalarıyla son derece yüksek formda olmaları. tamamen kapalı kutu, bu gece nasıl bir takım olacak karşımızda bilemiyoruz, ligde bi maçta 10 gol atması korkutmamalı evet ama sonuçta aynı ligde oynadığı bir takıma da 10 atması yine de göz ardı edilecek bir durum da değil. temkinli olup tedbiri elden bırakmamamız gerek. Aynı şekilde bizi iyi analiz ettiklerini iddia etselerde onlar da karşılarında nasıl bir takım olacağını bilmiyorlar.

Ajax 96'da çoluk çocukla finalde Milan'ı yenerek CL kazanmış, muazzam bir kulüptür. Elbette tarihi açıdan kıyaslanamaz. Ancak bugünün Ajax'ı da elit bir takım değil. İçerde dışarıda kafa kafaya oynarsın. Anlatmak istediğim Benfica winner bir takım değil.

Lig ve Avrupa ortamları her daim farklı olmuştur. Mourinho'dan sonra M.United da alev almıştı EPL'de..

İstedikleri kadar analiz etmiş olsunlar, onların değil bizim ne yapacağımız önemli. Yemememiz lazım.

Geri
Üst Alt