AL 18/19 Son 32 M:1 | Galatasaray 1-2 Benfica | MS | 14 Şubat | beIN Sports

allah belanı versin adi köpek hakem top oynamıyoruz tamam da 1 hata turu belirler böyle maçlarda yaktı köpek var ı çıkarıp bu turda uygulamayan uefanın da 7 ceddini .....

Bizimkiler sıfır zekayla oynuyorlar.

sent via GSC

lan aylardir eren mali top indiremiyor diyip duruyorduk niyo bokluyonuz simdi adami. Cagne en az 4 tane tehlikeli top indirdi atagi yonlendiremeyen bos adamlari gorup pas atamayan bitik herifler var takimda.

Penaltı diyen fenerlidir.Benfica gol mol atamazdı o penaltı olmasa.Takımda iyi kötü herkes bir şey yapmaya çalışıyor.Feghouli ne yapıyor biri anlatsın.Ne geri dönüyor ne ileriye koşabiliyor.

Onyekuru leş
Nagatomo leş
Diagne leş

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hakem rezil ötesi rezil fernando rezil ötesi rezil taraftar maçın içinde hiç yok diagneye top gelmedigi için birşey diyemiyorum

Feghouli 2-3 maçtır mide bulandırıcı şekilde leş futbol oynuyor.

Dirar bile bunu 5’e katlar şu rezil haliyle.

1 kişi eksik oynuyoruz yemin ederim.

feghouli çok etkisiz arkasına marianoyu alırsak ikili oyunlarıyla etkili olabiliriz,ikinci yarıya fernando sahaya çıkmasın yoksa kırmızı görcek zaten onun yüzünden donk un sözleşmesi uzayacak belli yani..

onyekuruyu oyundan almak salaklık olur

ileri top taşıyan tek oyuncumuz

ttop kapamayan ve sürekli rakibe servis yapan belhanda çıkabilir

ndiaye daha çok top taşıyor ileriye

Fernando hemen çıkmalı.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Melo gittiğinden beri bu takım ne top kapabiliyor ne defanstan top çıkarabiliyor. Ayağa iki pas yapan her takım ceza sahasına rahatça gelebilir.

Fernando çıksın kırmısıyı da yer bu gidişle.orta saha yok kodumun takımında

Bu hakeme değinmek gerek. İlk defa deplasman takımına çalışan avrupada böyle bir hakem görüyorum. Sanki ev sahibi onlar gibi tüm kararlarını onlardan yana kullanıyor yavşak biti

Ilk yarinin son 15 dk sini izledim ve hic begenmedim oyunumuzu. Orta saha varmi yokmu anlamadim. Adamlar kollarini sallaya sallaya geciyor

hakem ipimizi çekiyor başkan uyuma çek ihtarı uefaya

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt