AL 18/19 Son 32 M:1 | Galatasaray 1-2 Benfica | MS | 14 Şubat | beIN Sports

Sıkıntı şu ki Benfica istediği zaman golü bulabildi bize karşı. Bu bizim için çok acı. Karşımızdaki rakibe karşı istediğin kadar iyi oyna onların istediği kadar oynayabiliyorsun. Oyunun kontrolünü alamıyorsun onlar isteyerek vermedikçe. Çok acı çok. Bunda Fatih Terim’in suçu yok mu? Var tabii ki. Ama hakemin saçma sapan kararları, Marcao’nun ikinci goldeki hatası, orta sahanın mantıksız hareketleri falan bunlar Fatih Hoca’nın düzeltebileceği şeyler değil maalesef.

Ya ... çocukları 4 dk yedi zaten uzatmalarda, 1 taç atmaları 1 dk sürdü sinir oldum.

Adamlar 4 yedekle geldi, kendini fazla zorlamada ve genede 2:1 yendi. Onyekurunun pozisyonu haric anca duran toplardan gol sansi verdiler.

yetersiziz... hayirlisi diyelim gecelim.... galibiyeti olsun beraberli olsun bunlari da hak etmedik.... neyse ligimize konsantre olalim

Ben bu kadar kötü, aciz ve rezil bir oyunu en son Hagi döneminde izlemiştim sanırım.

Kendimizi avutuyoruz. Yok baskılı oynayalım, yok Ajax’ız, yok şöyleyiz.

Değiliz kardeşim. Bu takım haddini bilerek oynamalı her maç. Evde oynadığın Anadolu takımları hariç aşırı baskılı oynamamalı.

Ajax’dan önce Atletico olmayı öğrenmeliyiz.

Adamların stoperleri çok mu iyi? Değil. Ama bir anlayışları var.. biz ne yapıyoruz? Ne oynuyoruz top bizde olmadığı zaman? Allahını seven biri açıklasın?

Trabzon maçında penaltıyı vermiş olsa hakem, o maç 3-4 biterdi, adım gibi eminim.

Hücum anlayışımız ne? 1.93 boyunda forvetin var, 1 tane orta gelmez mi ya? Onyekuru Allah kahretsin senin gibi bencil topçuyu..

Lig başlayalı kaç ay olmuş bu takım hucum yapmayı bilmiyor bu nasıl takım çalıştırmaktır ? Böyle rezillik olmaz adamlar bide kaç tane as adamını getirmedi buraya,rezil ettiniz abv.

bu taraftar anca gol atinca var zaten ondan önce yok. seyircisiz oynasak bu kadar kötü bir skor ortaya cikardi anca. benfica beraberligi bile kabul edecekken kasmadan galip geldi

Geri
Üst Alt