AL 18/19 Son 32 M:1 | Galatasaray 1-2 Benfica | MS | 14 Şubat | beIN Sports

Yine her zamanki gibi mağlubiyetimizde yine provokatörler basmış burayı. Maçı yorumlayacak olursam bu ortasahayla her önde baskı yapan rakibe karşı proplem yaşarız fatih hocanında buna çare bulamamasınıda eleştiriyorum.

Haci hocan cok iyi olabilir ama yardimci hocalarin afedersiniz malin onden gideniyse bu oluyor.
Hocanin babasi vefat etti vs. kafasi dolu daginik ama kardesim hic mi rakip izlemiyorsunuz yahu hic mi ekstra birsey calistirayim demiyorsunuz. Hocam bakin ben birsey ogrendim deneyelim niye demiyorsunuz. Sacma salak isler degisim yapilacaksa hoca once o yanindaki kukla ekibinden baslamali.
3 aydir gotumu yirtiyorum hasan umit falan hocam kavgaya giriselim mi demekten baska ne biliyorlar

Kötüydük ,dağınık oynadık kabul ama penaltı falan değildi o pozisyon ...

Feghouli nin 2 senedir patlama yapmasini bekliyoruz,Belhanda 2 senedir patlayacak kendimizi kandirmaya devam

Yine her zamanki gibi mağlubiyetimizde yine provokatörler basmış burayı. Maçı yorumlayacak olursam bu ortasahayla her önde baskı yapan rakibe karşı proplem yaşarız fatih hocanında buna çare bulamaması oda eleştiriyorum
Kesinlikle kardesim önde baskı bizim takımın zaafı hangi takım önde basarsa bizim orta saha bocalıyor pas yapamıyor iyi pas yapan orta saha olsa pas oyunu ile baskıyı cok rahat kırar

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valencia daki feghouli yi izle sag kanatta 3 kisiyi ipe dizip orta yapıyor bu adamlarin bize ikiz kardesimi geliyor anlamiyorum

Feghouli yılda 5 milyon alıyor hala diagne konuşan var, belhandayı savundum bu güne kadar ama bugün maçı satmıştır. Fernande kepaze oynuyor selçuk bile daha iyi olurdu top tutardı.

Bu maçtan sonra klübün kapısına emre belözoğlu ve araplar giremez diye tabela asmaları lazım araplar resmen silkeliyor bizi hem transfer döneminde hem takım içinde.

Penaltı altüst etti maçı.Ne konuşsak yanlış olur.2. yediğimiz golde top yerden sektikten sonra maşallah çok güzel adama asist oluyor.Pilot kameradan dikkatli izleyin.Top dönee dönee adamın önüne geliyor.

Ulan herifler antrenman maçı yapar gibi güle oynaya galip geldiler...

1) Onyekuru: Ulan Allahın cezası lütfedip arada bir de olsa kafanı kaldır. 2-3 kişinin seni sıkıştırdığı yerden şut çekmeye veya içlerinden geçmeye çalıştın maç boyunca. Bütün kontra ataklarda topların ağzına ağzına ettin.

2) Fegh: 90 dakika boyunca 1 tek kere adam geçtiğini görmedim. Tek bir olumlu hareketi bile yoktu.

3) Fernando: Rakipler 3-4 pasta nasıl oluyorda kalenin ağzında bitiyor lan diye merak eden varsa cevabı bu şahıstır. Tek 1 ikili mücadele kazandı mı? Göremedim. Maçta yaptığı tek doğru hareket 2. yarıda 1 pozisyonda topa dalıp alması oldu.

4) Sanki hayatında ilk kez bir arada oynarcasına aptal aptal pas hataları, aptal aptal top kayıpları yaptık.

5) Topları çok yavaş dağıtıyoruz.

6) Oyuncular çok statik oynuyorlar.

7) Pozisyon kaymalarını doğru yapamıyoruz.

Özetle, futbolun en basit gerçeklerini bile yerine getiremeyip, üstüne bir de 6 numara - sol kanat - sağ kanat mevkisinde oynayan oyuncuların bu kadar rezalet bir performans gösterirken zaten kazanmamız imkansızdı...

Yazın Fegh - Belhanda - Fernando bu adamlardan kurtulmamız şart oğlu şart...

Badou'nun gereksiz hücum baskıları ve Fernando'nun pas hataları katlanılmaz oluyor. Rakip takım biraz top yapınca orta sahamız tamamen çöküyor.

takım bok gibi oynuyo kardeşim böyle bi futbol olmaz diagne tam bir mal.

Bizimkileri dovuyoruz ama benficada bizim ligte her takımı rahat yener pas konusunda ustalar

Geri
Üst Alt