AL 18/19 Son 32 M:2 | Benfica 0-0 Galatasaray | MS | 21 Şubat | beIN Sports

Sanırım omru hayatımda ilk defa ve insallahda son kez bir avrupa maçını kazanamayız diyorum.. muazzam utandirmalarini istiyorum , böyle umutsuz olduğum için özür filan dilemek istiyorum.. hic alışık değilim bir maçtan umutsuz olmaya...
Gerçi sahaya çıktıklarında , o formayı gördüğümde 180 ° değişecek hali hissiyatim ya..

Bu maçtan turu geçen taraf olarak çıkmamız için maçın başından sonuna kadar doğru oynamamız sahanın her yerinde iyi mücadele etmemiz gerekiyor. İlk maçtaki gibi Benfica 'ya fazlaca saygı duyarak adamların her istediğini yapmasına müsaade ederek başlarsak daha ne olduğunu anlamadan elenip geri döneriz oradan

Ama maçın başında Benfica 'yı sıkıştırır özellikle orta sahada ikili mücadelelerde ayakta kalan taraf biz olursak daha atakları ceza sahamıza gelmeden tam Benfica hücum pozisyonu alırken engelleyebilirsek Benfica 'yı devirebiliriz. Yoksa orta sahayı adamlara bırakıp her istediklerini yapmalarına müsaade edersek hüsran olur

Birde belki Ndiaye misali deli gibi koşacak oyuncuları yok ama Benfica takım olarak rakibi bozmasını biliyor öyle topu her aldığımızda 2651616 tane pas yamaya çalışırsak çok fazla top kaybı ve kalemizde çok fazla atak görüzüz

Evet 2 takımda hücum güçleri ile öne çıkıyor biz defansta & ikili mücadelelerde de sağlam olmalıyız ki turu geçen taraf olalım ...

Bu arada benim umutlarım bir çoğunuzun aksine hala tükenmedi maçın son düdüğü çalana kadar da tükenmeyecek. Alayına Galatasaray ulan ...

Orta saha oyuncularının çok koşması şart.

Başka türlü genç ve hızlı Benfica yı durduramayız.

Aslanlar gibi oynasinlar ,şans da yanlarında olsun,sakatlık olmadan dönsünler.yeneriz yeniliriz, eleriz eleniriz duyduğumuz heyecanın hakkını versinler.

düsünseniz ya, ilk yariyi ruhsuz bir oyun ile 2-0 arkada kapatiyoruz. Devre arasinda Fatih Hoca gazi veriyor ama yinede ikinci yari‘ya pek iyi baslayamiyoruz.. 70dk tesadüfen 2-1‘i buluyoruz.. 74dk 2-2 79dk 2-3.. ve ne oldugunu anlamadan tur atliyoruz :)

düsünseniz ya, ilk yariyi ruhsuz bir oyun ile 2-0 arkada kapatiyoruz. Devre arasinda Fatih Hoca gazi veriyor ama yinede ikinci yari‘ya pek iyi baslayamiyoruz.. 70dk tesadüfen 2-1‘i buluyoruz.. 74dk 2-2 79dk 2-3.. ve ne oldugunu anlamadan tur atliyoruz :)
böyle birsey olursa cikip sokaga sabaha kadar anırırım

...tapatalk_1532775968190.gif

Elendiğimiz için maça giremiyorum.

Bu hayatin heyecani meyecani yok.
10 kisi saldir gitsin. Biraz zevkli futbol gorelim

Önemsiz maç

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3-1 Maçı kazanacağız, selçuk 1 gol 1 asist yapacak.
Belhanda ve cagne de 1 tane yazacak ?

Geri
Üst Alt