Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
AL 18/19 Son 32 M:2 | Benfica 0-0 Galatasaray | MS | 21 Şubat | beIN Sports
Duran toplar, kornerler çok önemli. İlk maçta adamlar bütün kafa toplarına ilk kafayı vuran taraftı. Bu konuda çok dikkatliler lakin kornerden gelecek bir karambolde atacağımız bir şans golü maçın tüm hikayesini değiştirecektir eminim. Bizim takımın boy ortalaması gerçekten çok yüksek. Luyindama, Marcao, Diagne bu kulelere yüksekten güzel ortalar geldiği taktirde gol atmamaları için hiç bir neden yok.
eğer bu maç bu sezonun son Avrupa maçı olacaksa, ona göre oynansın. Turu geçmekten daha önemli benim için. Avrupa Fatihi unvanımıza yakışır şekilde oynayalım yeter.
ben bu maçta adımıza yakışır oynayacağımıza eminim eleriz eleniriz ama gece saat 1 de helal olsun işte benim takımım bu diye başımızı yastığa koyacağız Allah 'ın izniyle
Tek umudum adamlar avantajlı olsa bile kendi evinde oyun kurmak zorunda kalacak. En azından İstanbul'daki durumdan farklı olacak.
Haaa oyununu iyi kurup bizi kevgir yaparlar onu bilemem. Umuyorum lehimize olur herşey... Erken bir gol atarsak en azından biraz heyecan yaşarız
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.