- 18 Temmuz 2009
- 80.786
- 225.494
- 5.093
Buna ragmen forumumuzda halacilik yapanlar var
Real veya Juveyle eşleşsek rakibi tutacak bazı şerrolar da bulunuyor evet.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buna ragmen forumumuzda halacilik yapanlar var
sanki belhanda 1 gol atacak,feghouli 1 gol atıp 1 asist yapacakta heee hee
Haklısın aynen ..Öyle bi anlatılıyo ki ezmişler bizi baskıya boğmuşlar gibi.. Tek yaptıkları; hücum presle bizim çıkışımızı geciktirerek baskı yememek ve kapılan topla hızlı kontraya çıkmak..Biz hurra dediğimiz an rastgele bi top seferovicin önüne falso ala ala marcaodan uzaklaşıp cuk diye düştü gol yedik..Yani hurra demezsek yani kontra yemezsek öyle ezecek bi takım yok bizi ki daha takım olarak alışamamış olmamıza rağmen..Olmayan penaltı golü olmasaydı Benfica’dan da bir cacık olmazdı.Öyle bir anlatılıyor ki biz sanki başka maç izledik.Olmayan penaltı ve savunma arkasına güzel bir koşu.Baskıyı kurduğumuz an golleri yedik.Biz de iyi değildik ama rakipte bi bok oynamadı.
Real sevdalılarını biliyordum da Juve'li de mi var ? Vay arkadaş, bir insan neden şikeci takıma sempati duyar ki.Real veya Juveyle eşleşsek rakibi tutacak bazı şerrolar da bulunuyor evet.
Agabey bu nasil tanimlama olmus yav bizim takim tam kucuk eniste profili uyandirdi gozumde boyle hisimla bir seyler yapmaya calisip, kafasina vurulup yerine oturtulan bir tip gibi.Maça hızlı başlarız sonra saçma sapan bir gol yer dağılırız. Avrupa maçlarımız ekseriyetle böyle oluyor son dönemde. Sanmıyorum ama belki bu maç makus talihin döndüğü maç olur, kısmet nasip.
Öyle ama... Sürdürülebilir bir oyun planımız yok ondan böyle oluyor sanırım. Merak ediyorum acaba bizde bir gün rakip takımı kilitleyip, kontradan attığımız golle tur falan atlayabilecek miyiz avrupada.Agabey bu nasil tanimlama olmus yav bizim takim tam kucuk eniste profili uyandirdi gozumde boyle hisimla bir seyler yapmaya calisip, kafasina vurulup yerine oturtulan bir tip gibi.
O is yas agabey ya bizim mottomuz belli rush bi. Bu sadece oyuna karsi yaklasimimiz degil aceleciyiz ve bu her seyimize sirayet ediyor fikrimce. Bu maci kazanabiliriz bence Benfica buyutulecek bir takim degil ama sahaya dogru yerlesmeyi bilen her takim gibi zorluyor bizi futbol oynamalarina gerek kalmadan.Öyle ama... Sürdürülebilir bir oyun planımız yok ondan böyle oluyor sanırım. Merak ediyorum acaba bizde bir gün rakip takımı kilitleyip, kontradan attığımız golle tur falan geçebilecek miyiz avrupada.![]()
Her iki durumda da kalan dakikalarda yemeden bir gol atmamız durumunda turu geçen taraf olacağız.Maç içinde 1-1 ve 2-2 yi göreceğimizi düşünüyorum
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi