AL 18/19 Son 32 M:2 | Benfica 0-0 Galatasaray | MS | 21 Şubat | beIN Sports

İlk yarıyı 1-0 geride kapatırız. Tur atlamamız mucize olur.

Oyle ya sa boyle 2 gol atmamiz gerek

Adamlar ilk maçta oynamayan aslarını bu maçta oynatacak büyük ihtimalle.
Deplasman performansımız dosta korku düşmana güven veriyor.
Tüm biletler satılmış, ciddi taraftar desteği olacak.
Son 30 Avrupa kupası maçında 4 galibiyetimiz var.
Oyunumuz halen bu tür maçları domine edebileceğimizi gösteren bir ışık vermiyor.

Elersek çok büyük iş olur.

Duran toptan gol bulursak buluruz diğer türlü zor gol atarız. Maçın başlarında bi penaltı falan kazansak ne güzel olur

Yav sadece bir kere mesela biz hicbir sey oynamazken topu rakibe sisirirken bedavadan penalti kazanarak baslasak maca nolur yani gormek istiyorum sadece

Rakip de kırmızı kart görse falan

Barnebau'da Real'e 4-1 kaybettiğimiz maçta oldu herhalde en son.

Yav sadece bir kere mesela biz hicbir sey oynamazken topu rakibe sisirirken bedavadan penalti kazanarak baslasak maca nolur yani gormek istiyorum sadece

Güzel bir konuya deginmissin.

Bizim basimiza hic gelmiyor böyle seyler. Hak ettigimiz penaltilari bile calmadiklari oluyor. Mesela 3-0 yenildigimiz Real Madrid deplasmaninda Burak'in penalti pozisyonu vardi adamin ayagina mi ne basmislardi. Orada penaltiyi vermedi hakem bir de üstüne Burak'a aldatmaya yönelik hareketten sari kart vermisti cezali duruma düsmüstü 3-2 yendigimiz mactan önce.

Güzel bir konuya deginmissin.

Bizim basimiza hic gelmiyor böyle seyler. Hak ettigimiz penaltilari bile calmadiklari oluyor. Mesela 3-0 yenildigimiz Real Madrid deplasmaninda Burak'in penalti pozisyonu vardi adamin ayagina mi ne basmislardi. Orada penaltiyi vermedi hakem bir de üstüne Burak'a aldatmaya yönelik hareketten sari kart vermisti cezali duruma düsmüstü 3-2 yendigimiz mactan önce.
2 penaltı vermedi o maçta bir de ramos'un eli vardı. Golü attıkları atış faul değildi. Bizim evde attıkları gol ofsayttı.

2 penaltı vermedi o maçta bir de ramos'un eli vardı. Golü attıkları atış faul değildi. Bizim evde attıkları gol ofsayttı.

Kim ne derse desin dünyada en cok kayrilan takim Real Madrid'dir. Raul, Zidane, Carlos vs döneminden dolayi Real'i severdim ama böyle alenen kollanan bir takima saygim yoktur.

Aynen oyle tum bunlara ek olarak kucumsedigimden degil ama Fener o koy takimlariyla oynarak geldigi yari finalde de neredeyse her turda en az bir penaltisi vardi ki bunlarin hicbiri baski sonucu olusmuyordu adam topu havaya dikiyor defansta gelen topa kafa ile cikarken eline carpip penalti yaptiriyordu vay arkadas harbi bizim olan penaltimiz verilmezken ozellikle o bahsi gecen Real serisi adamlara gokten penalti yagiyor keza rakiplerimize hic aksiyon yokken ya hakemlerin kamilliklerinden ya da oyuncularimizin geregi yokken yaptiklari mudahaleler sonucu geride basliyoruz.

Nöbetteyim bu gece, ilginç olacak. En son porto maçını izlemistim nöbette, 3-2 yenildigimiz

Geri
Üst Alt