AL 18/19 Son 32 M:2 | Benfica 0-0 Galatasaray | MS | 21 Şubat | beIN Sports

Duran toplar, kornerler çok önemli. İlk maçta adamlar bütün kafa toplarına ilk kafayı vuran taraftı. Bu konuda çok dikkatliler lakin kornerden gelecek bir karambolde atacağımız bir şans golü maçın tüm hikayesini değiştirecektir eminim. Bizim takımın boy ortalaması gerçekten çok yüksek. Luyindama, Marcao, Diagne bu kulelere yüksekten güzel ortalar geldiği taktirde gol atmamaları için hiç bir neden yok.

İlk yarıyı 1 farkla (0-1/1-2) önde kapattığımız taktirde turu geçen taraf olacağımıza her türlü bahse girerim.

Ftnın aslanlarına guvenen kac kisiyiz

benim anlamadigim, Fatih Terim neden 0-2, 3-1 gibi skor lazim dedi?

halbuki 1-2 ve üzeri tek farkli galibiyet de isimizi görür. 1-2 de uzar, 2-3 de eleriz...

nedense daha önceden umutsuz olmama ragmen bugün Galatasarayin rakibini sahada ters yatirip düz sil- kti. gini görmek istiyorum.hadiyin aslanlarim...

Takıma şöyle bir an güvenesim geliyor. Aklıma deplasman performanslarımız geliyor vazgeciyorum.

ben bu maçta adımıza yakışır oynayacağımıza eminim eleriz eleniriz ama gece saat 1 de helal olsun işte benim takımım bu diye başımızı yastığa koyacağız Allah 'ın izniyle

Tek umudum adamlar avantajlı olsa bile kendi evinde oyun kurmak zorunda kalacak. En azından İstanbul'daki durumdan farklı olacak.
Haaa oyununu iyi kurup bizi kevgir yaparlar onu bilemem. Umuyorum lehimize olur herşey... Erken bir gol atarsak en azından biraz heyecan yaşarız

Geri
Üst Alt