AL 18/19 Son 32 M:2 | Benfica 0-0 Galatasaray | MS | 21 Şubat | beIN Sports

Abartmayın beyler rakibimiz orta seviye bir avrupa takımı.. Adamlar isterse gol falan atamaz. Kontra dışında oyun planları yok. Bizim üzerimizdeki baskı böyle kısır bir oyun ortaya çıkardı. İlk maçta da doğru dürüst pozisyona girmeden maçı kazandılar. Benfica’yı top seviye bir takımmış gibi anlatmayın burda

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ne demiş atalarımız: At sahibine göre kişner

Şu takımın sistemsizliği, oyun içinde taktik hamlelerinin olmaması filan beni hiç ama hiç şaşırtmıyor

Bırakın Benfica'yı elemesi şu haliyle ligde ilk 2'de olması futbol mucizesi sayılmalı

Yine leş bir oyun yine leş bir taktik

Ilk macin serefsiz hakemine selamlarimi yolluyorum. Benfica hicte iyi takim degil. Fenada oynamiyoruz ama 2 gol cikmasi zor.

Gedson Fernandes denilen şebek beni ayar etti. Her ota itiraz ediyor haydut. Belhanda bir tane isabetli top atmadı. Diagne sahtekarı yerden kalkmadı. Onyekuru ofsayttan çıkmadı. Feghouli artisi el kol hareketleri ile meşgul. Donk eh işte. Ndiaye kaçak güreşiyor. Nagatomo ve Mariano savunma nasıl yapılmaz dersi veriyor. Stoperlerimiz gayet iyi. Muslera da henüz yumurtlamadı nedense. Şansa belki bir gol atarız. Bu takım böyle hiç bir maçta gol atamaz. Hücum planı diye bir şey yok.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu maç böyle biterse, maç sonu ''Benfica deplasmanı çok zordur, Benfica büyük takımdır, oyuncularımız buna rağmen iyi direndi, gol atamadık ama oyundan memnunum, bu seviyeler böyle '' vs gibi saçma sapan cümleler duyacağız hocadan hazırlıklı olun.

Bu takımin kontra dışında bı numarası yok..biraz yuklenince sağ bek sol bek ortaya gelip stoperleri 4 luyolar . Çizgiye insek boşluk çok .mariano feghouli yaparsa yapar onyekuru heezamanki gibi. Diagne ve onyekuru eksik 9 kisiyiz

herkes iyi kötü mücadele ediyor ya. ama o diagne varya herifin üzerinden olumsuzluk akıyor. iyice ayar oldum herife

İlk maçı dikkatli oynayıp yenilmesek burada elerdik bunları.

Geri
Üst Alt