AL 18/19 Son 32 M:2 | Benfica 0-0 Galatasaray | MS | 21 Şubat | beIN Sports

Katılıyorum %100 öyle lakin kadroyu Terim kurmamıştı, ben bu saatten sonra her şeyi Terim'e yazarım. Hala kadroyu o kurmadı vs diyenler olabilir ama geçti o iş, Belhanda'ya vs güvenmeyi kendi tercih etti.
iki transfer doneminde de buyuk hatalar yaptı..
şimdi yazın tekrardan bir operasyon gerecek takıma
giden gelen olacak baya
terime bırakmalı mıyız bu operasyonu endişelerim var..

İkinci yarıya Onyekuru denen beyinsiz ile başlamak yerine Yunus'u

Donk denen hayalet yerine de Emre hamlesini düşünür mü acaba Sinyor Terim

Ne bos yaptınız yav zaten geçemeyecektik turu ne bekliyordunuz. Ben 4-5 yeriz diyordum bu atmosferde yine iyi dayandık ezilmedik

bu futbolla eleniriz maalesef

çok dağınığız,
gol yersek hiç çıkmaz

Rakip kaleye çok hızlı inmemiz gerekiyor ama bu işi yapacak Ndiaye ve Onyekuru sahada bile yok anasını satayım ...

Baksana orta seviye takımmış Benfica. Hücum planı yokmuş vs. Adamlar resmen uyuta uyuta yediler devreyi. Yemin ediyorum bazı oyuncuları idmanda daha fazla yoruluyordur.
Benfica orta seviye de sen nesin diye sorarlar adama.

Adamlar ne ortasi Real Madrid ile karsi karsiya gelse hic siritmaz idda bile ederim Benfica Real Madridi yer. Hem genc hem dinamik takim ileriye cok hizli gidip geriye cok hizli donen bir takim bizimkiler giderse gelemiyor gelirse gidemiyor o kadar diyeyim sana gerisini sen dusun.

Bu oyuncu profilleri acilen değişmeli. Hızlı hücum denen hiçbir şeyi bilmiyoruz.

Diagne yi gördükçe Terim in "transfer ağızla yapılmaz" sözü aklıma geliyor. Keşke ağızda kalsaydı da böyle başka yerimize kacmasaydi.

Maça hareketlilik getirecek 2 tane oyuncu alması lazım oyuna,bu oyun düzeniyle devam edersek kontradan 2 tane yeriz 2-0 biter maç.

Gomis'e istediği parayı verseymişiz keşke.

En azından Diagne kazığı girmemiş olur kulübe.

sent via GSC
Gomis'e istediği para verilmeyip gönderilmeyecekti hacı. Herifin kontratı var öyle de böyle de oynayacak. Zam yapılması da yanlış olurdu, gönderilmesi de.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takımdaki orta saha eksikliği çok belli oluyor, orta saha üstünlüğü bizde olmadığı müddetçe , Diagne ve ya forvette kim oynarsa oynasın onu yeterince besleyebileceğimizi düşünmüyorum. Tek yok kanatların oyuna ağırlığını koyup ortalarla beslemesi fakat Feghouli ve Onyekuru da orta açan tipte kanatlar değil, beklerin orta açması için de yine orta sahanın bizde olup oyuna ağırlığı koyup bekleri çıkarması gerekir ki tüm sorunlar orta sahaya bağlanıyor. Bu takıma eski Fernando , hırslı Ndiaye ve iyi gününde olan Belhanda lazım ki büyük maç kazanabilelim.

iki transfer doneminde de buyuk hatalar yaptı..
şimdi yazın tekrardan bir operasyon gerecek takıma
giden gelen olacak baya
terime bırakmalı mıyız bu operasyonu endişelerim var..
Santraforu bu şekilde idare edecek olsak bile sağ ve sol açık + komple orta saha değişimi gelecek gibi. Tek güven veren yer göbek. FT'den daha iyi bir alternatifimizin olduğunu düşünmüyorum, en azından ülke ve Türk futbolu ekonomik anlamda normalleşene kadar Terim iyi bir seçenek gibi ki kendi bırakmadıktan sonra gitme ihtimali yok.Dua edelim de s.çmasın.

Geri
Üst Alt