AL 19/20 Play-off Turu | AEK Atina 1-3 Trabzonspor | MS | 22 Ağustos | TRT Spor

Ahahhahahahahahah

Ulan Selçuk yine aklıma geldi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ülke futbolu o kadar geriledi ki penaltı dahi atamıyor takımlarımız şaka mı bu kaçıncı oldu bu.

Tek fark kurtarmaz AEK’yı. İki fark olmazsa, içerde turlar Trabzon

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu arada bütün eleştirilerin arasında şunu da söyleyeyim trabzon kadrosu ve eksiklerine rağmen oynmaya çalıştığı oyunu ülkede futbolun geleceği adına son umut

ne dediğimi 1-2 sene sonra anlarsınız

Yusuf için katılmıyorum . Bence çok özel bir adam olma potansiyeline sahip enteresan bir stili var . Bunu ilk çıktığından beri söylüyorum . Abdülkadir seri ve çalım atabiliyor diye özel oyuncu muamelesi görüyor da alakası yok Yusuf cidden harika yerlere gelebilir ki çok doğru yere gitti . Cenk meselesi garip bir meseleydi . Eljif ise genç ve dinamik olmasının avantajını yedi bence yine kesinlikle o paralar etmez ama iki yönlü ve çok iyi ceza alanı koşuları olduğu bir gerçek . İki yönlü orta sahanın ceza alanına iyi koşular yapması büyük avantaj şut pas ve saha görüşü gibi yönlerini geliştirebilirse Napoli'de görev adamına dönüşüp iyi yerlere gelebilir .

Gitmez değil ama bu fiyatlara satamazdık biz olsak. Ama biz hariç herkes yüksek fiyatlardan pazarlayabiliyor oyuncusunu. Herkes gidebilir artık Avrupa’ya. Bizdeki pazarı keşfettiler çünkü geç de olsa. Yabancı sınırı kalkmazsa daha çok oyuncu gider bizim ülkeden. Galatasaray hariç tabii. Çünkü gerizekalıyız. Bu transfer işlerinin bizde neden diğer takımlardaki gibi yürümüyor anlam veremiyorum.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt