Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.882
- 11.981
- 1.163
Emre Kılınç sakatlanmıştı unuttum onu, Solda Arda içte Ömer olabilir veya Babel diyeceğim ama çok hareketsiz olur o bölge.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih
Linnes Emin Marcao Saracchi
Taylan
Feghouli Belhanda Kılınç Babel
Diagne
Bu yıl yedek kulübesi de daha güçlü. Fazladan hamle şansımız var. İhtiyarları mümkün mertebe dinlendirmek lazım.
emreyi oynatmaz hoca bence
Doğru. Umarım Ömer Bayram yerine Donk'u 6'ya, Taylan'ı Belhanda'nın yanına çekeriz o halde.
üstat donku bayadır 6 oynatmıyoruz yalnız
bence taylan yine 6 da oynar ilerisi de belhanda ve ömer olur. Ömer yerine belki jimmy de olabilir
Ömer yine tüm topları çizgiye götürmeye çalışıp oyunun a. koyacak orası ayrı konu
Bence de oynatmayacak yav. Dediğin gibi Donk stoper, Taylan 6, Ömer-Belhanda orta saha başlarlar. Ama gönlümden geçen Taylan-Belhanda'nın yanyana oynaması. Etebo gelince Belhanda kesilir, bir şekilde satılırsa da kalite bir 6 numarayla Taylan-Etebo devam eder diye umuyorum. Gelgelelim kalırsa zaten hoca kesmez, Taylan'ın da 6 numarada pasörlüğünü geliştirmesine duacı oluruz anca. Sosa gibi geriden oyun kurabilen bir adamın önüne Belhanda-Etebo-Taylan'dan 2'sini atabilseydik bayağı iyi takım olurduk. Sağlıklıysa Biglia'ya bile fittim ben. Neyse birini düşürürler heralde piyasadan, bütün sezon Taylan'ın 6'da kendini bulmasını bekleyecek halleri yok.
gitsek de faydası daha fazla olur gibi sanki bilmiyorum avrupa lig beraber gider mi ama bir de az hazırlık maçı yaptık takım birbirine kaynaşır gibi düşünülebilir elenceksek de 2 tur sonra olsunHoca rotasyon yapar gibi, kaza kurşununa kurban gitmeyiz umarım.
Diagne petrol bulana kadar daldırır
diagne jimmy donk ilk 11 başlar emin bayram sürprizi bekliyorum inşDonk oynar büyük ihtimal. Bunun dışında kazanan kadronun bozulacağını sanmıyorum
kimlerin yerine oynayacak bu adamlardiagne jimmy donk ilk 11 başlar emin bayram sürprizi bekliyorum inş