mnw8873n.jpg

Emre Kılınç sakatlanmıştı unuttum onu, Solda Arda içte Ömer olabilir veya Babel diyeceğim ama çok hareketsiz olur o bölge.

Fatih

Linnes Emin Marcao Saracchi

Taylan

Feghouli Belhanda Kılınç Babel

Diagne

Bu yıl yedek kulübesi de daha güçlü. Fazladan hamle şansımız var. İhtiyarları mümkün mertebe dinlendirmek lazım.

Doğru. Umarım Ömer Bayram yerine Donk'u 6'ya, Taylan'ı Belhanda'nın yanına çekeriz o halde.

üstat donku bayadır 6 oynatmıyoruz yalnız
bence taylan yine 6 da oynar ilerisi de belhanda ve ömer olur. Ömer yerine belki jimmy de olabilir
Ömer yine tüm topları çizgiye götürmeye çalışıp oyunun a. koyacak orası ayrı konu

üstat donku bayadır 6 oynatmıyoruz yalnız
bence taylan yine 6 da oynar ilerisi de belhanda ve ömer olur. Ömer yerine belki jimmy de olabilir
Ömer yine tüm topları çizgiye götürmeye çalışıp oyunun a. koyacak orası ayrı konu

Bence de oynatmayacak yav. Dediğin gibi Donk stoper, Taylan 6, Ömer-Belhanda orta saha başlarlar. Ama gönlümden geçen Taylan-Belhanda'nın yanyana oynaması. Etebo gelince Belhanda kesilir, bir şekilde satılırsa da kalite bir 6 numarayla Taylan-Etebo devam eder diye umuyorum. Gelgelelim kalırsa zaten hoca kesmez, Taylan'ın da 6 numarada pasörlüğünü geliştirmesine duacı oluruz anca. Sosa gibi geriden oyun kurabilen bir adamın önüne Belhanda-Etebo-Taylan'dan 2'sini atabilseydik bayağı iyi takım olurduk. Sağlıklıysa Biglia'ya bile fittim ben. Neyse birini düşürürler heralde piyasadan, bütün sezon Taylan'ın 6'da kendini bulmasını bekleyecek halleri yok.

Bence de oynatmayacak yav. Dediğin gibi Donk stoper, Taylan 6, Ömer-Belhanda orta saha başlarlar. Ama gönlümden geçen Taylan-Belhanda'nın yanyana oynaması. Etebo gelince Belhanda kesilir, bir şekilde satılırsa da kalite bir 6 numarayla Taylan-Etebo devam eder diye umuyorum. Gelgelelim kalırsa zaten hoca kesmez, Taylan'ın da 6 numarada pasörlüğünü geliştirmesine duacı oluruz anca. Sosa gibi geriden oyun kurabilen bir adamın önüne Belhanda-Etebo-Taylan'dan 2'sini atabilseydik bayağı iyi takım olurduk. Sağlıklıysa Biglia'ya bile fittim ben. Neyse birini düşürürler heralde piyasadan, bütün sezon Taylan'ın 6'da kendini bulmasını bekleyecek halleri yok.

kafile çarşamba veya salı belli olur. şuan ne konuşsak havada kalıyor

Hoca rotasyon yapar gibi, kaza kurşununa kurban gitmeyiz umarım.
gitsek de faydası daha fazla olur gibi sanki bilmiyorum avrupa lig beraber gider mi ama bir de az hazırlık maçı yaptık takım birbirine kaynaşır gibi düşünülebilir elenceksek de 2 tur sonra olsun

Donk oynar büyük ihtimal. Bunun dışında kazanan kadronun bozulacağını sanmıyorum

hoca jimmyi orta saha felan deniyormuş diyolardı belki emre yerine de oynar donk stoper os yer bulabilir falcao kesin yedek başlar diye düşünüyorum kazanan kadro bu kadar yerde olan bir seviye maçta da bozulmuyorsa ilerisi için büyük sıkıntı olur

Feghouli felan oynasın az alışsın maç temposuna yav adamda kilo fazlalığı var

Geri
Üst Alt