1600040084014.webp

neft bu herifleri gördüğü an maçtan çekilir

Fatih
Omar-Donk-Luyindama-Linnes
Taylan
Feghouli Arda Ömer Babel
Diagne

------------------------fatih-------------------

--omar---luyindama---marcao--saracchi----

----------------------donk---------------------

----linnes------taylan-----belhanda---ömer--

--------------------------diagne----------------

İyi oynayan kadro bozulmaz Antep maçı kadrosunun aynısı olur 4-1-4-1

Fatih
Omar Luyindama Marcao Saracchi
Taylan
Feghouli Belhanda Arda Emre K.
Falcao

Ancak bu sefer değişiklikleri zamanında ve doğru düzgün yapsın artık sayın Fatih Terim Etebo'yu son yarım saat - 20 dakika falan izleriz umarım.

avrupadan elenmemiz lazım hem kadromuz cok dar hem ligte cok mac oynanacak ,cok fazla sakat veririz

fener gibi tek kulvarda olmalıyız

Ulan yeni farkettim bu mac niye dsmartta serefsiz bein cimbomun avrupa maclari diye paket satiyorsun avrupa maci yok epl satiyorsun epl yok nba yok f1 yok

Gelir gelmez adult kanallari kaldirmalarindan anlamaliydik bu serefsizlerin vizyonunu
O kanallar kapanalı uzun zaman oldu

Koskoca Gs'nin tek amacı züper lig olmamalı elenelim diyenleri bir türlü anlamıyorum zaten istersek de çok gidemeyiz 2 3 maç alalım puan kasalım bari Avrupa'da 85.sıradayız biraz daha zorlasak 100. olucaz Fb gibi tek maç oynamak için böyle bir sıralama bize yakışıyor mu ?

Koskoca Gs'nin tek amacı züper lig olmamalı elenelim diyenleri bir türlü anlamıyorum zaten istersek de çok gidemeyiz 2 3 maç alalım puan kasalım bari Avrupa'da 85.sıradayız biraz daha zorlasak 100. olucaz Fb gibi tek maç oynamak için böyle bir sıralama bize yakışıyor mu ?
Ayne Avrupa ligini sala sala hiç puan toplayamadık. En son Rijkaard ve Skibbe ile ilerlemiştik biraz.

Geri
Üst Alt