- 26 Kasım 2012
- 186.614
- 261.433
- 5.998
neft bu herifleri gördüğü an maçtan çekilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Feghouli felan oynasın az alışsın maç temposuna yav adamda kilo fazlalığı var
Asıl monsteri unutmuşsun
O kanallar kapanalı uzun zaman olduUlan yeni farkettim bu mac niye dsmartta serefsiz bein cimbomun avrupa maclari diye paket satiyorsun avrupa maci yok epl satiyorsun epl yok nba yok f1 yok
Gelir gelmez adult kanallari kaldirmalarindan anlamaliydik bu serefsizlerin vizyonunu
Bunlar ihaleyi alinca kapatmadi miO kanallar kapanalı uzun zaman oldu
Valla sanki 5 sene filan oldu gibi geldi. Şimdi baktım internette Beine geçince kapanmış diyor ilginçBunlar ihaleyi alinca kapatmadi mi
Biri tivibu digeri dsmart galibaSmart Sport ile Spor Smart arasında ki fark nedir?
Aynı kanal isim değiştirmişler..Smart Sport ile Spor Smart arasında ki fark nedir?
Öyle demeyelim.Avrupa ligi 10m euro demek
Ayne Avrupa ligini sala sala hiç puan toplayamadık. En son Rijkaard ve Skibbe ile ilerlemiştik biraz.Koskoca Gs'nin tek amacı züper lig olmamalı elenelim diyenleri bir türlü anlamıyorum zaten istersek de çok gidemeyiz 2 3 maç alalım puan kasalım bari Avrupa'da 85.sıradayız biraz daha zorlasak 100. olucaz Fb gibi tek maç oynamak için böyle bir sıralama bize yakışıyor mu ?