Cagne bi pozisyonda baskı yaparken feghouliye sol beki kapat diye işaret etti adamın şeyinde olmadı yürümeye devam etti. Bu adam gitmeden belhanda giderse söverim
Feghouli ilk defa yapmıyor ki bunu sürekli böyle maç boyunca kendi aklınca Diagne'yi mi küçümsüyor anlamadım ki Falcao pres yapmaya çıktığı zaman yiyorsa aynı hareketi Falcao ya yapsana ?

Arkasında oynayan Omar'a Linnes'e yazık

Abdurrahim Albayrak: "Rakibimiz büyük ihtimalle Rangers olacak. Allah'ın izniyle o maçı da kazandığımız takdirde 6 milyon euro para alıp gruplara kalacağız."

rotasyon meraki nedir? Hangi 3ncu dunya ulke futbolunda yer alir .. bakiniz Turkiye

alisilmis bir sacmalik almis basini gidiyor yillardir

Yok efendim yorulurlarmis yok efendim yogun mac trafigi ..

lan angut .. bu adamlar hafta 1 mac oynamak icin mi calisiyor?
|Ingilterede oynayinca nasil 2 mac oynuyor haftada bize gelince yatis ?

Oynatacaksin. .. her hafta ayni kadro ve 2/3 degisiklik en fazla ..

Şimdi de feghouliye sallıyor millet. Ulan siz iflah olmazsınız :D yahu 4-5 maçtır 2 fark ata ata kazanıyoruz. Belhanda 2 maç top oynayınca bu sefer feghouliye hemen çöp damgası yapıştırıldı. Babele kestiği topu kesecek sağ kanadımız varsa hemen satalım tabi..

Fegh futbol zekasi ve yetenekleri acisindan belki takimin 1 numarasi. Ama gecen sene yatti, bu sene de devam ediyor. Katki sifir maas 4 milyon euro!!!

Feneri bi geçek rangersa tam kadro çıkarız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Elimizdeki 750 bin Euro'yu kullansaydik bari belki Telles ya da ozan kabaktan da gelebilir birşeyler

albayrak ocakta görüşürüz dedi ama umarım tok satıcıyı oynamak içindir, teklifler son günlerde çoğalsın diye

...üzdük seni Mirta hanım affet bizi

mirta-surjak.webp

GSC Transfer İstihbarat Şefi

Geri
Üst Alt