FB‘ye atarsa!
1 artı 1 artı 1 şekilinde olmalı belhanda.. bu sezon sözleşmesi biteceği için kendini göstermeye başladı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
FB‘ye atarsa!
Besiktas elenmis ya lan. Vay mal degnekleri
Feghouli ilk defa yapmıyor ki bunu sürekli böyle maç boyunca kendi aklınca Diagne'yi mi küçümsüyor anlamadım ki Falcao pres yapmaya çıktığı zaman yiyorsa aynı hareketi Falcao ya yapsana ?Cagne bi pozisyonda baskı yaparken feghouliye sol beki kapat diye işaret etti adamın şeyinde olmadı yürümeye devam etti. Bu adam gitmeden belhanda giderse söverim
Olsun denize bakarsiniz Mensah ileAboubakar: "Avrupa da oynamak için geldim"
GSC Transfer İstihbarat Şefi
Lan tranafer yap o zmaan 6 mden olmayalımAbdurrahim Albayrak: "Rakibimiz büyük ihtimalle Rangers olacak. Allah'ın izniyle o maçı da kazandığımız takdirde 6 milyon euro para alıp gruplara kalacağız."
Beşiktaş'ın bu oyunla bu kadroyla turu geçmesine şaşırırdımBesiktas elenmis ya lan. Vay mal degnekleri
Şimdi de feghouliye sallıyor millet. Ulan siz iflah olmazsınızyahu 4-5 maçtır 2 fark ata ata kazanıyoruz. Belhanda 2 maç top oynayınca bu sefer feghouliye hemen çöp damgası yapıştırıldı. Babele kestiği topu kesecek sağ kanadımız varsa hemen satalım tabi..
Hobi edindi adam artık.albayrak küfür yemeyi seviyor fetişi var sanırım bu konuda
...üzdük seni Mirta hanım affet bizi
Eteboyu bu kadar iyi beklemiyordum. Belhanda nın performansından bile daha büyük sürpriz oldu benim için