GSCimbom
⚽ AL 20/21 Play-Off | Rangers 2-1 Galatasaray | MS | 1 Ekim
Aslan Karadağ

⚽ AL 20/21 Play-Off | Rangers 2-1 Galatasaray | MS | 1 Ekim Sayfa 147

Aslan Karadağ ·

Cevap
3,1K
Okunma
130K
Sayfa
147/155
Sinirliden ziyade üzgünüm.

Son yıllarda Avrupa'da o kadar kötüyüz ki, benliğimizi ve kimliğimizi kaybediyoruz yavaş yavaş. Son 37849393 maçta kaç galibiyetimiz var, ortada yani.

Kuşların kendilerince geçecekleri dalga umurumda değil. Ama bu iskoçya denen ermeni destekçisi şerefsiz onun bunun çocuklarına elenmemiz de ayrı üzdü yani.

Ezbere degisiklik yapti belhandayi çıkarttı.Cikmasi gereken maclarda sahada kaldi net sahabin en iyisiyken isteyen zorlayan tel adami disari aldi..SON 15 dakika cagne gir de kurtar beni yok oyle Gol yedin tur gidiyo ne amacliyon.Degisiklik yap iste

bu maç neden iskoçya'da arkadaş. kura mı çekildi ben anlamadım. çift maç olsaydı keşke play-off sonuçta bu. uefa haksızlık yaptı klüplere

Net hak etmedik ama şunuda unutmayalım Terim geldiğinden beri ffp vs adama asla bütçe verilmedi, Belh Fegh o almadı Tudor zamanı transferler hala hoca hep bonservissiz adamlarla devamkeeee, bence asıl suçlu yönetim adam çıkıp diyor zaten bende bu tarz oyuncu yok vs, rakibin fizik kalitesi temposu ortada bugün biz değil hangi Türk takımı olursa olsun olmazdı, bizde temposuz adam çok Falcao Fegh Belh Babel başta olmak üzere gönderilmeli bir şekilde yerine adam alamasan bile yedekler gençler vs tempolu takım yaratılmalı, hoca zaten basmayan adamlardan verim alamıyor.
Adam 35 transfer yapti yahu. Sakamisiniz. Falcao, Diagne, Babel'i aldiranda o. Belhanda'yi gondermeyende.

Geri
Üst Alt