2side leşBabel gol atsa kahraman gibi dolaşacaktı işte feguli her mac sıcıyor ama feguliyi oynatıyor
hoca sürekli ders verme peşinde ben bilirim ben yaparım peşinde bu hic degişmeyecek yapısı bu
2side leşBabel gol atsa kahraman gibi dolaşacaktı işte feguli her mac sıcıyor ama feguliyi oynatıyor
hoca sürekli ders verme peşinde ben bilirim ben yaparım peşinde bu hic degişmeyecek yapısı bu
Kendi forumunuzla karıştırdın burayı galiba yaylan milleti sinir etmedenSana mi soracayduk dayu
Ciddi ciddi bu turu geçeceğimizi mi düşünüyordun?Su anasını sattığımın maçı yüzünden televizyonu kırdım. Yönetim denen bir şey yok su takimda yazıklar olsun ulan
Silik
Sünük
Aciz
Kepaze
Futbol. Pardon futbola benzetmeye calisan 11 sari kirmizili kazma
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sana noluyo kardeş avukatı mısın
Yoo. Olmasi gerekenleri yaziyorum, olmicani bile bileBu dediğine inanıyormusun renkdaş
Adam 35 transfer yapti yahu. Sakamisiniz. Falcao, Diagne, Babel'i aldiranda o. Belhanda'yi gondermeyende.Net hak etmedik ama şunuda unutmayalım Terim geldiğinden beri ffp vs adama asla bütçe verilmedi, Belh Fegh o almadı Tudor zamanı transferler hala hoca hep bonservissiz adamlarla devamkeeee, bence asıl suçlu yönetim adam çıkıp diyor zaten bende bu tarz oyuncu yok vs, rakibin fizik kalitesi temposu ortada bugün biz değil hangi Türk takımı olursa olsun olmazdı, bizde temposuz adam çok Falcao Fegh Belh Babel başta olmak üzere gönderilmeli bir şekilde yerine adam alamasan bile yedekler gençler vs tempolu takım yaratılmalı, hoca zaten basmayan adamlardan verim alamıyor.