⚽ AL 21/22 3. Ön Eleme Turu M:1 | Galatasaray 1-1 St. Johnstone | MS | 5 Ağustos | Spor Smart

Skoru görünce şok oldum.. St johnstone kim ya... PTT ayarında bir takım.

Tamam Dak 55 de kırmızı görmüşüz ama bu kadar da değil

Terim yerine başka bir T.D. olsa ...çoktan İstifa sesleri yükselirdi.

Ne skor, ne oyun ne de transferler ümit verici maalesef
ptt falan değil tsl'de kafaya oynar rahatça.

Olum ne lan ? Benim yaşımda kaç tane oğlun var beygir ! Kızdırma beni.
Bekleri ileri çıkartıyorsun ve arkasında ki adamlar onun yerini kapatıyor. Boş boş muhabbet yapma he sanki bekler cıktı herkes kendi yerinde bekleyecek. Git city izle kim kullanıyor taçları kimleri bekliyorlar guardiola bilmiyor futbol fakiri tuna biliyor.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kızarsan hoca gibi buza otur soğursun.

Futbol bilgin cidden yok, boşa database israfı yapma.

Allah'ım City diyor bekte tac kullanan adam ömer. Takımda ayağıyla yanındakine top yetiştirebilen adam sayısı 2 verdiği örneğe bak. Bu takım taçtan, kornerden 1 sezonda yediği kontrayı City kurulduğundan beri yememiştir.
Topun defanstan orta sahaya gitmesi için 7 kişi topu dürtüyor, atağa giden her top marcaoya oradan luyindamaya geliyor. Daha izlediğin adamların farkında değilsin.

Yazacak o kadar çokşey varki bıktım.Bu iş bilmez yöneticilerden ve teknik adamlardan bunları körü körüne savunan taraftarlardanda bıktım.Salın arkadaş şu Galatasarayı.

Evet şu takımda buradaki çoğu kişinin hem fikir olduğu kadroya sadece iki kişi eklecek. Bunlarmı değiştirecek kadroyu.

şu takımın defans hattını komple yabancı yapma fikrinemi kızalım
bu ömer denen yetersizle sözleşme yapan adamlara mı kızalım
Aytaç gibi adamları transfer edene mi kızalım bu transferi savunan iş bilmez taraftaramı kızalım
Şu takıma yedek kaleci bile alamayan adamlar siz Galatasarayı düşünüyorsanız ben adam değilim.

Yahu planlamanın hatalı olduğu o kadar belliki, burada kurulan kadroların başarısız olacağı o kadar belliki hala görülmüyor.Hala senelerdir aynı hatalar yapılıyor.
Yemin ederim gerçekleri gören taraftarlara Allah sabır versin.
yerli transfer yapana değil TFF'ye ve 8 yabancı kuralına kız....

Bilmiyorum ama Burak başkan çok iyi düşünmek zorunda, Fatih hoca ile bu işin olmayacağı açık seçik ortada ya beraber giderler sene sonunu görmeden yada teşekkür edip herhangi bir mantelitesi olan bir hoca, bakın herhangi bir mantalitesi olan diyorum bir planı olan hoca getirir. Bugüne kadar Fatih hocamıza böyle konuşmayı konduramıyordum ama bugünkü değişikliklerden sonra hakkaten artık olmayacağnı anladım. Pva nın ölüsü, ömer bayramdan 5 gömlek üstündür, gözleri bağlı oturarak oynasın yinede üstündür, necati girsin oynasın şerefsizim o ömer denen kazmadan daha faydalı olur.

Maçı izlemedim ama neden düz bir orta saha ile maça başladık anlamadım.Kerem'i zaten saymıyorum bu seviyelerin oyuncusu değil.Duran top atacak oyuncu da yok (olan da listede yok). Geriye Babel'in ve Mustafa'nın (onlara pozisyon hazırlayacak oyuncu da yok) extra bir şutu ile felan ancak gol atma ihtimali kalıyor takımın.Bu şekilde kısır bir maç olacağı çok barizdi.Son tahlilde yetenekli hücum ve kanat oyuncu eksikliği o kadar belli ki bizim önceliğimiz hâlâ stopermiş gibi davranılmasından rahatsızlık duyuyorum...

Bizde düz olmayan orta saha var mı? Sakın Emre Kilinc falan deme ama

Boey, PvA, Taylan, Berkan bu sene as takıma ilk yazılan isimler olurlar. Pas oyununa devam edersek Boey büyük ihtimal düşüşe geçer ve sene sonu takımdan ayrılır. Pas oyununu Pep bile bilmem kaç senede oturtmuşken bizim yıllardır deneyip bir arpa boyu yol almadığımızı hadi sen göremiyorsun, ben göremiyorum, be Fatih hoca sen de mi göremiyorsun? Yeni katılan oyuncuların hepsi takıma dinamiklik getirmiş, Aytaç PSV maçlarından beri SOS veriyor ki bugün ilk yarıda da aynı şekil bir pozisyonu vardı şansına kötü bitmedi. Acilen Aytaç ve Ömer dehlenmeli, Arda'da kabul ederse geçsin teknik ekibe yoksa güle güle. Dün yüzünden geleceği çöpe atamazsın. Fatih hocanın kredisi bitti artık.

-1 tane B2B Orta Saha
-1 tane Winger Kanat

Şart oğlu şart.

Hele o orta saha A Sınıf olmalı.

Kızarsan hoca gibi buza otur soğursun.

Futbol bilgin cidden yok, boşa database israfı yapma.

Allah'ım City diyor bekte tac kullanan adam ömer. Takımda ayağıyla yanındakine top yetiştirebilen adam sayısı 2 verdiği örneğe bak. Bu takım taçtan, kornerden 1 sezonda yediği kontrayı City kurulduğundan beri yememiştir.
Topun defanstan orta sahaya gitmesi için 7 kişi topu dürtüyor, atağa giden her top marcaoya oradan luyindamaya geliyor. Daha izlediğin adamların farkında değilsin.
Cevap yazmayacağım yazarsam demin özür diledigim için maç stresinden dolayı yanlış kelime kullanmış olabilmemden ötürü onu yemiş olurum.

Ancak sende söylediğine dikkat etmen temennim ile 34 yaşındayım oğlum felan hoş şeyler değil renktaş.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Boey, PvA, Taylan, Berkan bu sene as takıma ilk yazılan isimler olurlar. Pas oyununa devam edersek Boey büyük ihtimal düşüşe geçer ve sene sonu takımdan ayrılır. Pas oyununu Pep bile bilmem kaç senede oturtmuşken bizim yıllardır deneyip bir arpa boyu yol almadığımızı hadi sen göremiyorsun, ben göremiyorum, be Fatih hoca sen de mi göremiyorsun? Yeni katılan oyuncuların hepsi takıma dinamiklik getirmiş, Aytaç PSV maçlarından beri SOS veriyor ki bugün ilk yarıda da aynı şekil bir pozisyonu vardı şansına kötü bitmedi. Acilen Aytaç ve Ömer dehlenmeli, Arda'da kabul ederse geçsin teknik ekibe yoksa güle güle. Dün yüzünden geleceği çöpe atamazsın. Fatih hocanın kredisi bitti artık.
_____Taylan___Berkan
________ Cicâldău

Yeterli olur mu ?

Bana pek yeterli gelmiyor gibi geldi..
Haaa.. Kerem ile 3 Türk olay hal olur defansif full yabancı yapma hakkını elde edersin tabiki.

Geri
Üst Alt