⚽ AL 21/22 3. Ön Eleme Turu M:1 | Galatasaray 1-1 St. Johnstone | MS | 5 Ağustos | Spor Smart

Galatasaray pes etmez, Galatasaray sonuna kadar kovalar, Galatasaray’da değişim bitmez, transfer bitmez, yeni bir takım kuruyoruz, zamana ihtiyacımız var, Eylül ayına daha var, Ocak ayında değişim olacak… Bir bitmedi be… Unuttuğum vardır elbette.

Mustafa’ya giydiriyor terim 7,32 lik kaleye atamıyorsan felan diyor.adamda özgüven bırakmadın taraftarın hakaret ettiğinede sahip çıkıp yapmamalı diyorsun.ula Mustafa sendede şans yokki terim mahçup olsun.seninde şansızlığın tuttu

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yangının ortasında söyleyelim. Takım dinamizm olarak iyi. Boey bayağı kapalı kutu idi, çok şükür iyi topçu imiş ve çok da iyi başladı.

Berkan da ilk maçında oluru aldı, PVA da tren gibiymis hakikaten.

Takımın temel sorunu, hücumda smooth bir oyuncu yok (prime Feghouli gibi). Bir de Aytaç rotasyon oyuncusu, mesela oraya Gedson'u bir oturtsan bu orta sahaya, takımın tadından yenmez.

Hoca feci formsuz, hala daha Ömer Bayram falan alıyor oyuna. Mustafa'ya garip davranıyor.

Muslera extreme bir dönem yaşıyor, toparlayacaktir.

Özetle demem o ki, bu takıma bir prime Feghouli bir de Gedson gelse, uçak olur bu takım uçak.

Ömer, Sekidika falan acil gönderilmeli ayrıca.

Herkes olumsuz ama ben yeni transferleri beğendim. Ozellıkle berkanı. Takımın da 10 kısı kalana kadar iyi oynadığını düşünüyorum. 2-3 transferle daha iyi olacaz ama takım haline gelmemiz yine ekim kasım en az

_____Taylan___Berkan
________ Cicâldău

Yeterli olur mu ?

Bana pek yeterli gelmiyor gibi geldi..
Haaa.. Kerem ile 3 Türk olay hal olur defansif full yabancı yapma hakkını elde edersin tabiki.
Bakın Aytaçın yerine Cica oynicak, Aytaç varkende aynıydı takım yokkende, Şöyle düşünelim bugünkü ilk yarıdaki takıma +1 futbolcu eklenmiş olacak.

City'nin kadrosunu hocaya verip 2 ay onun yönetiminde antreman yaptırsan St. Johnstone'a karşı elenebilir bu konuda inanılmaz ciddiyim. Hoca gerçekten çok eskide kaldı yetersizliği bas bas bağırıyor artık.

Yedigimiz gol %30 Aytaç, %70 Muslera’nın hatası. Muslera’nin durumu baya kötü, toparlar mi gorecegiz.

Onun disinda oyunun hakimi biz olsak da, çok sayida eh işte diyecegimiz gol pozisyonu yakalamis olsak da, ilk yarida Muslera’nin ustune gelen vurulan 2 pozisyon var.

Defansta baya kotuyuz, hucumda ise eh iste.

?

Boey ? Marcao PVA

Taylan Berkan

? Cica Kerem

MM/Diagne

Kaleye İrfancan, stopere tecrubeli, tek hamleli olmayan ve Marcao’nun arkasini toparlayabilecek bir stoper, saga da cok iyi bir kanat lazim.

Sezonu erken acmamiz iyi oldu, takke dustu kel gorundu. Ustelik en az 3 mac daha oynayacagiz Avrupa’da. Bu sonuctan sonra 2. Maci alamazsak Burak Elmas Terim’i ciddi terletebilir.

Geldiginde muhtesem performans gosteren MM ve Onyekuru neden surekli dustu? Takima gelen oyuncularin performanslari neden surekli dusuyor ya da sabit kaliyor??? Bu sorulari sormasi lazim yonetimin!

hocaya maç özelinde kızdığım tek nokta anholtun çıktığı olay yoksa kızdığım olaylar

-bu takım neden bu kadar bireysel hata yapıyor
-neden mohamed bu kadar kötü

Herkes olumsuz ama ben yeni transferleri beğendim. Ozellıkle berkanı. Takımın da 10 kısı kalana kadar iyi oynadığını düşünüyorum. 2-3 transferle daha iyi olacaz ama takım haline gelmemiz yine ekim kasım en az
Kimsenin yeni transferlerden yana sorunu yok ztn. Tek sorun yeni transferlerinde ft sayesinde düşüş yasayacak olmasi

Totem yapıyorum. Tudor da kötü başlamıştı. Sonra lige fırtına gibi girmiştik. Umarım aynısı olur

Ben musleraya ve bazı kilit oyuncularımıza vodo mudur nedir büyüsü yapıldığına bile ihtimal vermeye başladım.messi mallaşır ama muslera böyle olmazdı.adam nasıl böyle üç dört maçtır tanınamaz hale gelmiş.yaw daha 10 gün önce uruguay milli takımında kalede düzgün oynuyordu.vallahi formayı giyen tuhaflaşıyor yeminle anlam veremiyorum artık

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt