⚽ AL 21/22 3. Ön Eleme Turu M:1 | Galatasaray 1-1 St. Johnstone | MS | 5 Ağustos | Spor Smart

Böyle oynanan bir macta gelecek transferlerde kurtarmaz. Teknik heyet gitmeli artik. Transfer edilecek hic bir futbolcuya sevinemiyorum artik, cünkü biliyorum bir kac haftaya ayari bozulacak diye. Mesele artik transfer degil. Bireysel yeteneklerle oyuncular bisey yapmaya calisiyor. Planli programli hic bisey görememedim su macta, ha pardon takim daha hazir degil ve 10 transfer gelecek daha dogru ya.

Ömer Bayram’ın bir tanıdığı falan varsa lütfen şunu Ömer’e söylesin artık. Açtığı 10 ortanın 10’unu da adama çarptırmayı nasıl başarıyor. Bir mantıklı cevap arıyorum bu soruya

Maçı izlemedim ama neden düz bir orta saha ile maça başladık anlamadım.Kerem'i zaten saymıyorum bu seviyelerin oyuncusu değil.Duran top atacak oyuncu da yok (olan da listede yok). Geriye Babel'in ve Mustafa'nın (onlara pozisyon hazırlayacak oyuncu da yok) extra bir şutu ile felan ancak gol atma ihtimali kalıyor takımın.Bu şekilde kısır bir maç olacağı çok barizdi.Son tahlilde yetenekli hücum ve kanat oyuncu eksikliği o kadar belli ki bizim önceliğimiz hâlâ stopermiş gibi davranılmasından rahatsızlık duyuyorum...

Ulan sığır, atakta olan biziz, defansı yerine oturmamış olan rakip. hızlı kullanıp atak yapmak varken, kendi defansımız yerine otursun diye bekliyoruz diyorsun buna da futbol bilgisi mi diyorsun?
Raporlarım mesajını bu bir !

Sen kimsin lan sıgir migir konuşuyorsun! Hakaret etmeyi sna kim hakkını tanıdı.

Sana cevap atmayacağım anlamıyorsun git dünya futbolu izle az bilgilen araştır boş boş yazma buraya.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Pva hazır değil
Berkan iyi daha iyi olabilir
Boey ilk yarı arasında yedek olur diyen arkadaşa selam gönderdi(ilk maç için hareketli)
Berkan dan çok ümitliler bizimkiler...

Orasını kaldırır mı sence ?

Fernando ve Melo sonrası orası malesef boş kaldı. Ayrıca Taylinho ya göre daha mı iyi ?

Ömer Bayram’ın bir tanıdığı falan varsa lütfen şunu Ömer’e söylesin artık. Açtığı 10 ortanın 10’unu da adama çarptırmayı nasıl başarıyor. Bir mantıklı cevap arıyorum bu soruya
Ben cevap aramaktan biktim reis gülüyorum artık hahaha yemin ederim sen ben o sahada o adama çarpıtmayız kamera acısı çok yakınmış gibi gösteriyor adami ama en az 6 metre falandır dibindeki adam =)))

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Berkan’ın yanında Gedson oynasaydı orta sahada top göstermezdik bunlara ama maalesef ileriye gitmeye korkan, hücumda çoğalamayan oyuncularla doluyuz. Taylan da Selçuk İnan’ın son dönemi olma yönünde şiddetle ilerliyor. Bu kadar düz oyuncularla ligde bile hüsrana uğrarız.

Geri
Üst Alt