Serdar Alper
10 Numara!
Yani tokat yemeden akıllanmıyoruz, Psv 2 tokat attı, bugünkü sahanın en iyilerini aldık. Belki bugünkü tokattan sonra kaleci orta saha alırız.Umarim kaybederiz.
Böyle olmaz renktas kusura bakma!
Yani tokat yemeden akıllanmıyoruz, Psv 2 tokat attı, bugünkü sahanın en iyilerini aldık. Belki bugünkü tokattan sonra kaleci orta saha alırız.Umarim kaybederiz.
Böyle olmaz renktas kusura bakma!
Pva hazır değilPvA
Berkan
Boey
Nasıldılar özellikle?
PvA
Berkan
Boey
Nasıldılar özellikle?
En iyi bu 3 üydü ztnPvA
Berkan
Boey
Nasıldılar özellikle?
*izan
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Raporlarım mesajını bu bir !Ulan sığır, atakta olan biziz, defansı yerine oturmamış olan rakip. hızlı kullanıp atak yapmak varken, kendi defansımız yerine otursun diye bekliyoruz diyorsun buna da futbol bilgisi mi diyorsun?
Berkan dan çok ümitliler bizimkiler...Pva hazır değil
Berkan iyi daha iyi olabilir
Boey ilk yarı arasında yedek olur diyen arkadaşa selam gönderdi(ilk maç için hareketli)
Ben cevap aramaktan biktim reisÖmer Bayram’ın bir tanıdığı falan varsa lütfen şunu Ömer’e söylesin artık. Açtığı 10 ortanın 10’unu da adama çarptırmayı nasıl başarıyor. Bir mantıklı cevap arıyorum bu soruya
gülüyorum artık hahaha yemin ederim sen ben o sahada o adama çarpıtmayız kamera acısı çok yakınmış gibi gösteriyor adami ama en az 6 metre falandır dibindeki adam =)))Bireysel olarak yeni transferleri beğendim ancak oyunumuz utanç verici. Üretemiyoruz sahada lider oyuncu eksikliği yaşadığımızda kesin. Vee ve hala ömer bayram kullanıyor duran topları. Çok sıkıldım :crushed: