Umut Öfkeli
10 Numara!
- 4 Eylül 2019
- 10.880
- 5.306
- 748
2. maçı kazanacağımızı düşünüyorum.
Umarim kaybederiz.
Böyle olmaz renktas kusura bakma!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2. maçı kazanacağımızı düşünüyorum.
Boey sahanin net en iyi oyuncusuydu hangi maci izledin bilmiyorum reisDemek ki dogrulari yazmisim.Vasatlastigimizi gorememeniz uzuyo beni.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Taylan’ın maç içinde boş boş gezinmekten başka yaptığı ne var ? Yan pas dışında bir şeyi yok. Geçen sezon orta sahasızlıktan elindeki tek iyi adam diye bu sezona kadar herkesin gözünde yıldız oldu. Taylan’ın max performansı geçen seneki Rize maçıdır. Oynadığı topla ne Prime Selçuk olur ne de bu takımda 11’e girerGördük psv maçında topu bile kontrol edemiyor kaptırdığı topa bile geri koşmuyor beyfendi geçiniz emre felan yedek olur aytaç da ilk 11 oyuncusu değil ama taylana bok atmaya gerek yok oldukça yerinde oynadı
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Olum ne lan ? Benim yaşımda kaç tane oğlun var beygir ! Kızdırma beni.Olm asıl bekleri ileri çıkartıp malca tac kullanırsan kontra yersin. Geride 2 bek 2 defals 3 orta saha varken nasıl bi kontra yiyeceksin?
Boey'i bu maclik begenmis olabilirsin ama vasat kardesim bu adam.Karsindaki takim siradan bi takim.Umarim ben yanilirim da ust seviye maclarda buyuk sikinti yasatir bize.Berkan disinda iyi gordugum oyuncu yok gelecek icin.Boey bu maclik iyi olabilir ama bizim kalitemizde degil benim gorusum.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sağolsun Psv sayesinde alındılar.Boey Berkan Anhold dışında gerisi çöptü....
Transfer nöbetinde yazmistim 2 haftadir tık yok ve taraftarda bunu benimsemis gibi gıkını cikartmiyor diye. Burda bir dost ta cevap vermisti, 6-7 transfer yaptik, rakiplerimizin forveti yok, BJK Ghezzal'i bile alamadi vs vs diye.
Ya hu göz var nizam var. Bu takım gerçekten... Bilemiyorum ya. Birsey demek te istemiyorum. Utanıyorum sadece. Yeminle bak
Abartısız Alman 2.liginden orta sıra bir td çok iyi futbol oynatır bu takıma kadro eksik vs ama bu kadar olmaz yahu Lucescu perez le flerquin ile neler yaptıAlmana hiç sabretmez taraftar
Yüzde yüz taylan oynamalı demedim zaten eksikleri var temposu ideal Taylan oynamayıp emre mı oynasin yani ? Taylan geçen sene vasat üstü oynadı mı oynadı. Emre ne oynadı mesela vasat altı bile değildi o yüzden taylan yerine emre oynasin diyenlere diyorum yoksa bana kalsa ortasahada berkan hariç kimseyi oynatmam bu maç neznindeTaylan’ın maç içinde boş boş gezinmekten başka yaptığı ne var ? Yan pas dışında bir şeyi yok. Geçen sezon orta sahasızlıktan elindeki tek iyi adam diye bu sezona kadar herkesin gözünde yıldız oldu. Taylan’ın max performansı geçen seneki Rize maçıdır. Oynadığı topla ne Prime Selçuk olur ne de bu takımda 11’e girer
Ulanatakta olan biziz, defansı yerine oturmamış olan rakip. hızlı kullanıp atak yapmak varken, kendi defansımız yerine otursun diye bekliyoruz diyorsun buna da futbol bilgisi mi diyorsun?
PvABeyler maçı kaçırdım...
Birisi Özet geçsin...nasildik ???