⚽ AL 21/22 3. Ön Eleme Turu M:1 | Galatasaray 1-1 St. Johnstone | MS | 5 Ağustos | Spor Smart

Gördük psv maçında topu bile kontrol edemiyor kaptırdığı topa bile geri koşmuyor beyfendi geçiniz emre felan yedek olur aytaç da ilk 11 oyuncusu değil ama taylana bok atmaya gerek yok oldukça yerinde oynadı

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Taylan’ın maç içinde boş boş gezinmekten başka yaptığı ne var ? Yan pas dışında bir şeyi yok. Geçen sezon orta sahasızlıktan elindeki tek iyi adam diye bu sezona kadar herkesin gözünde yıldız oldu. Taylan’ın max performansı geçen seneki Rize maçıdır. Oynadığı topla ne Prime Selçuk olur ne de bu takımda 11’e girer

Kimse stoperlere kızmasın aga, en çok topla oynayanlar onlar, her topu ayağına alan geri stopere dönüyor, tiksindim iğrendim artık, Naaapsın aga Marcao, oyunmu kursun adam mı tutsun pas mı dağıtsın rakibi mi sindirsin, her top her top ona atılıyor.

Bireysel olarak yeni transferleri beğendim ancak oyunumuz utanç verici. Üretemiyoruz sahada lider oyuncu eksikliği yaşadığımızda kesin. Vee ve hala ömer bayram kullanıyor duran topları. Çok sıkıldım :crushed:

İki sağlam orta saha, iki sağlam kanat lazım bu takıma. Pozisyon üretemiyoruz, üretkenlik sıfır takımda. Bal yapmayan arılar dolu takım. Berkan-Taylan-Aytaç güzel bir rotasyon üçlüsü, ama bu adamların üçünü birden ilk 11’e koyarsan böyle yetersiz kalırsın işte. Eksikler acil giderilmeli. 10 gün kaldı lig başlıyor. Terim Eylül başı fırsat transferi diyor ama Takımın bu şekliyle Ağustos ayı sıkıntılı geçer. Maç hakkında çok bir yorum yapmayacağım. Bu turu bir şekilde geçersin , bir şekilde oynadığımız futbolda daha ileriye gider ancak Ağustos’u kaybetmek üzereyiz ve ligin ilk maçına kadar görünen o ki bir kanat transferi gelmeyecek. Kerem Babel Ardalarla sıkıntılı bir ay belki sezon bizi bekliyor.

Olm asıl bekleri ileri çıkartıp malca tac kullanırsan kontra yersin. Geride 2 bek 2 defals 3 orta saha varken nasıl bi kontra yiyeceksin?
Olum ne lan ? Benim yaşımda kaç tane oğlun var beygir ! Kızdırma beni.
Bekleri ileri çıkartıyorsun ve arkasında ki adamlar onun yerini kapatıyor. Boş boş muhabbet yapma he sanki bekler cıktı herkes kendi yerinde bekleyecek. Git city izle kim kullanıyor taçları kimleri bekliyorlar guardiola bilmiyor futbol fakiri tuna biliyor.

En cok korktugum sey bu sezon da sanki şu ünlü pas oyununu oynacağız. Bize olmuyor iste neyi zorluyoruz ki.

Boey'i bu maclik begenmis olabilirsin ama vasat kardesim bu adam.Karsindaki takim siradan bi takim.Umarim ben yanilirim da ust seviye maclarda buyuk sikinti yasatir bize.Berkan disinda iyi gordugum oyuncu yok gelecek icin.Boey bu maclik iyi olabilir ama bizim kalitemizde degil benim gorusum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Boey Konusunda Luyindama Gibi Tedirgin Edici Gibi Geldi Bana Muhtemelen Yedlin Keser Bu Adamı

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Transfer nöbetinde yazmistim 2 haftadir tık yok ve taraftarda bunu benimsemis gibi gıkını cikartmiyor diye. Burda bir dost ta cevap vermisti, 6-7 transfer yaptik, rakiplerimizin forveti yok, BJK Ghezzal'i bile alamadi vs vs diye.

Ya hu göz var nizam var. Bu takım gerçekten... Bilemiyorum ya. Birsey demek te istemiyorum. Utanıyorum sadece. Yeminle bak

*izan

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Baskı falan yokken ,ayrıca baskı varken de yine musait adama vermeyip kalecisine ya da defansa pas atma mentalitesinden kurtulamayan adamlardan gına geldi. Şu boş hareketleri yapma, bu bile oyunu hızlandırır, oyuna level atlatır.

Beyler maçı kaçırdım...

Birisi Özet geçsin...nasildik ???

Taylan’ın maç içinde boş boş gezinmekten başka yaptığı ne var ? Yan pas dışında bir şeyi yok. Geçen sezon orta sahasızlıktan elindeki tek iyi adam diye bu sezona kadar herkesin gözünde yıldız oldu. Taylan’ın max performansı geçen seneki Rize maçıdır. Oynadığı topla ne Prime Selçuk olur ne de bu takımda 11’e girer
Yüzde yüz taylan oynamalı demedim zaten eksikleri var temposu ideal Taylan oynamayıp emre mı oynasin yani ? Taylan geçen sene vasat üstü oynadı mı oynadı. Emre ne oynadı mesela vasat altı bile değildi o yüzden taylan yerine emre oynasin diyenlere diyorum yoksa bana kalsa ortasahada berkan hariç kimseyi oynatmam bu maç nezninde

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sahada lider 2 tane adam lazım bize en az. Şu maçtan sonra Ghezzal’ı keşke alsak diyorum. Sol tarafada tabiri caizse adamın içinden geçen bir kanat olması şart. Kerem Barış falan hiçbirisi olmaz. Bize doğru düzgün 2 kanat 2 orta saha şart.

Geri
Üst Alt