Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bosuna nefes tuketme terim fanatizmine laf anlatamazsin5000 kere söylüyoruz ama hala savunuyorlar.Hala oyuncular suçlu.Hoca sanırım takima 1 ay önce geldi? 3 senedir baskasi var.
Sanırım ihtiyaç olan şey teknik taktik bilen bir td mümkünse AlmanArtık daha yüksek sesle EN AZ 2 ORTA SAHA
Her şeyi geçtim yabancı sınırının olduğu bir sezonda okan kocuk gibi süper lig için gayet yeterli yerli bir kalecinin gitmesine nasıl izin verilir akıl alır gibi değil gerçekten..
Ne diyorsun abi???Bravo Takim , sorna efendim Falcao gitsin.
Ulan senin Mou veya Diagne napiyor?
1 tane gol atti ya, yine oynuyor her yeriniz.
Yok efendim Feghouli gitsin, elbette yok para aliyorlar yatiyorlar ama bu kadar rezil bir futbol bunlara mi bahane olacak.
Limit‘de Limit kim aldirdi, kim oynatti, niye köy takimina 1-1 oynuyoruz aciklama bi zahmet.
Kirmiziyi yedirtme bana ozaman kadar niye mac 0-0.
Avrupada rezil bir takimiz!
Şu aşamada fayda getirmez, bu sezonu iyi veya kötü feda edeceğiz zaten.
Almana hiç sabretmez taraftarSanırım ihtiyaç olan şey teknik taktik bilen bir td mümkünse Alman
Bireysel anlamda beğendim transferleri, gruplara kalırız bir şekilde sonrasına o günkü performansa göre değerlendiririz ama umutluyum genel olarak.2 aya zımba gibi oluruz ama iş işten geçmiş olur yine
Her şeyi geçtim yabancı sınırının olduğu bir sezonda okan kocuk gibi süper lig için gayet yeterli yerli bir kalecinin gitmesine izin verilir akıl alır gibi değil gerçekten..
Çok sacma bir yorum olmus
Dibindeki adama pas atamayan orta sahalarla Guardiola da iş yapamaz. Futbolun kilit noktası orta sahadır. Berkan dışında bugün orta sahada oynayan kim vardı ? Adamlar bir pas atacak 3 defa topa dokunuyor. Bu orta sahayı komple yenilemek lazım yedekte bile durmamalı bu yeteneksizlerSanırım ihtiyaç olan şey teknik taktik bilen bir td mümkünse Alman