⚽ AL 21/22 3. Ön Eleme Turu M:1 | Galatasaray 1-1 St. Johnstone | MS | 5 Ağustos | Spor Smart

Rövanşta maçı uzatmalara taşıyabilirsek penaltılarda tur şansımız ancak olabilir ironi yapmıyorum çok ciddi görüşüm budur

Sakinliğimizi koruyup devre arasına kadar geminin limana yanaşması için dualarımızı eksik etmeyelim.

Transfer nöbetinde yazmistim 2 haftadir tık yok ve taraftarda bunu benimsemis gibi gıkını cikartmiyor diye. Burda bir dost ta cevap vermisti, 6-7 transfer yaptik, rakiplerimizin forveti yok, BJK Ghezzal'i bile alamadi vs vs diye.

Ya hu göz var nizam var. Bu takım gerçekten... Bilemiyorum ya. Birsey demek te istemiyorum. Utanıyorum sadece. Yeminle bak

Bravo Takim , sorna efendim Falcao gitsin.
Ulan senin Mou veya Diagne napiyor?
1 tane gol atti ya, yine oynuyor her yeriniz.

Yok efendim Feghouli gitsin, elbette yok para aliyorlar yatiyorlar ama bu kadar rezil bir futbol bunlara mi bahane olacak.

Limit‘de Limit kim aldirdi, kim oynatti, niye köy takimina 1-1 oynuyoruz aciklama bi zahmet.

Kirmiziyi yedirtme bana ozaman kadar niye mac 0-0.
Avrupada rezil bir takimiz!
Ne diyorsun abi???

Bizim 2 stoperide değiştirmemiz lazım. Ben marcaoyu hiç beğenmiyorum topla oynamayı çok seviyor. 2 stoper ve 1 on numara. Birde tudor gibi bir hoca

Gecen sezon bu aptalca geri paslar yüzünden sampiyonluk gitmesine rağmen her maç hala en az 30 40 kere kaleciye geri pas yapiyoruz. Sonra da imparator fatih terim. Yerim onun imparatorluğunu ben

Burda ki her taraftarın gördüğü şeyleri 40 senelik hoca da görüyor arkadaşlar zaten. Adamın niyeti başarılı olmak değil ki :) Erken emeklilik için kendini kovdurmaya çalışıyor adam :d

Bu takıma transferler neden bukadar geçikti kardeşim. Kanat oyuncularin nerde senin. Bu Mustafa lyundama geldikten sonra neden bukadar rezil hale geldi. Köy takimini yenemedin sahanda. Halen Ömer Bayram emre akbaba gibi adamlardan ne bekliyorsun. Orta sahadan kaleye pas vermekten bıkmadık mi. Bu nedir ya. Bir süredir takip etmiyodum da bukadar rezil olunmaz ya...

Gedson kesin ve net gs hissesi verilsin benficaya alınsın.baba stoper napıp edilip alınsın.lider bi orta saha veya 10 no olabilir napıp edip alınsın.takımın saha kenarından değil sahanın içinde yönlendirilmesi lazım.vallahi kafayı sıyırırız yoksa

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Her şeyi geçtim yabancı sınırının olduğu bir sezonda okan kocuk gibi süper lig için gayet yeterli yerli bir kalecinin gitmesine izin verilir akıl alır gibi değil gerçekten..

Hem de Fatih’i takımda tutarak Okan’ı göndermek

Hep söylüyorum, hocayı biraz tanıyan ve biraz da gidebilecek yeri olan adamlar kaçıyor
Başka yerde iş yapamayacak veya parası güzel olup yatacak olanlar kalıyor

Halimiz budur

Sanırım ihtiyaç olan şey teknik taktik bilen bir td mümkünse Alman
Dibindeki adama pas atamayan orta sahalarla Guardiola da iş yapamaz. Futbolun kilit noktası orta sahadır. Berkan dışında bugün orta sahada oynayan kim vardı ? Adamlar bir pas atacak 3 defa topa dokunuyor. Bu orta sahayı komple yenilemek lazım yedekte bile durmamalı bu yeteneksizler

Geri
Üst Alt