Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu aşamada fayda getirmez, bu sezonu iyi veya kötü feda edeceğiz zaten.Başkan ve teknik direktör değişikliği ile başlamakta fayda var.
Bjkninde jimnastik ne alakası var şimdi ? Adamlar birşey felan oynamadi bizimkiler bildigin teptiler golleriUlan adamların ana spor dalı rugby yav utanın
Psv maçında mal mal oynayan emre mı ?Emre Kılınç gibi bir topçu varken Aytaç’ın neden oynadığına anlam verebilen var mı ?
5000 kere söylüyoruz ama hala savunuyorlar.Hala oyuncular suçlu.Hoca sanırım takima 1 ay önce geldi? 3 senedir baskasi var.Bu takimin transfere ihtiyaci yok arkadaslar. Taktige ihtiyaci var.
Kondisyona, antremana ihtiyaci var.
Messi bize gelse 3. Maca gotunu tutarak sahada yurur.
Çok sacma bir yorum olmusBoey'i de begenmedim ben.Anadolu takimi topcusu goruntusu verdi bence attigi gol yaniltmasin.Karsimizdakiler takim bile degil ona ragmen dogru duzgun gidip gelemedi.Ayrica Kerem'i surekli 11'de gormek istiyodum da rotasyon oyuncusu durumunda olabilir anca.Galatasaray bu kadar vasat bi takim olmamali.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
St. Johnstone maçında bile yanındaki adama pas veremeyen Aytaç ve Taylan’dan iyi oynayacağı kesin ?