⚽ AL 21/22 3. Ön Eleme Turu M:1 | Galatasaray 1-1 St. Johnstone | MS | 5 Ağustos | Spor Smart

bunlar daha iyi günler. daha seçim günü terimle devam edeceği için burak elmas seçilmesin demiştim. terim'in eline messi, ronaldo ver gene de bir b.k olmaz. bugün terim ağır eleştirilir. terimciler bugün suskun olur. iki gün sonra terimciler sazı eline alır gene güzellemelere başlarlar.

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Köy takımına karşı aytaç berkan taylan orta sahasıyla çıkıp devam eden adam hoca değildir.
Bu takıma karşı aanholtu çıkarıp ömeri alan adam hoca değildir.
Yaptığı her değişiklikle takımı maç içinde daha da kötü yapan adam hoca değildir.
4 senede bir tane olsun sistemi olmayan adam hoca değildir.
Elindeki tek hızlı kanat adamı onyekuruyu harcayan adam hoca değildir.
Takımı 4 yıldır bu kadaar kırılgan olan adam hoca değildir.
Takımı 4 yıldır disiplinsiz olan adam hoca değildir.
Ardadan babelden aytaçtan ömerden...... Medet uman adam hoca değildir.
Futbolu bilmeyen adam hoca değildir.

Şu aptal keleciye pas oyunundan nefret ediyorum. Pas oyunu oynarsın da kalecine mi pas atarsın sürekli bu nedir yaa

Bizim 2 stoperide değiştirmemiz lazım. Ben marcaoyu hiç beğenmiyorum topla oynamayı çok seviyor. 2 stoper ve 1 on numara. Birde tudor gibi bir hoca
Savunmalık inan hiçbir sorun yoktu bu maçta da. Muslera ve orta sahalarımız sağolsun kendi kendine yine gol yedirttiler bize

Öncelikle Biz Bu Maçı deplasmanda Hallederiz.
Benim En Anlayamadığım Değişiklikler Hoca Devrede 3 Oyuncu Değiştirme Sebebini Anlamadım Tek Değişmesi Gereken Oyuncu Aytaç'ken Neden Babeli Van Anholtu Çıkardı Anlamadım Yani Alabilirdi Fakat Bi 15 Dk Daha Oynacak Güçleri Yokmuydu Ömeri Sol Bekte Zorlanıyor Bariz Belli Bence Orta Sahada Daha Etkili Aytaçtanda Faydalı Olur

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Boey’i beğenmemek çok talihsiz. Takımda iyi oynayan 3 kişiden birisiydi. Diğerleri Berkan ve PvA

Boey'i bu maclik begenmis olabilirsin ama vasat kardesim bu adam.Karsindaki takim siradan bi takim.Umarim ben yanilirim da ust seviye maclarda buyuk sikinti yasatir bize.Berkan disinda iyi gordugum oyuncu yok gelecek icin.Boey bu maclik iyi olabilir ama bizim kalitemizde degil benim gorusum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt