Gökhan Sarıca
Aslan Üye
Hocam başımızda sıradan bir adam olsa hak verirdim ama bu sezonu kötü de olsa kendi bitirmeli ki değişime gidilirse herkesin içine sinsin.Sezon sonunu beklemek daha fazla zarar vermeyecek mi?
Hocam başımızda sıradan bir adam olsa hak verirdim ama bu sezonu kötü de olsa kendi bitirmeli ki değişime gidilirse herkesin içine sinsin.Sezon sonunu beklemek daha fazla zarar vermeyecek mi?
Boey’i beğenmemek çok talihsiz. Takımda iyi oynayan 3 kişiden birisiydi. Diğerleri Berkan ve PvADemek ki dogrulari yazmisim.Vasatlastigimizi gorememeniz uzuyo beni.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Olm asıl bekleri ileri çıkartıp malca tac kullanırsan kontra yersin. Geride 2 bek 2 defals 3 orta saha varken nasıl bi kontra yiyeceksin?Kontra yememek için bekleniyor takım yerine otursun diye. Bu dünyanın her yerinde böyle bok atacağım derken bilginizi ortaya çıkarıyorsunuz.
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne diyorsun abi???
Gördük psv maçında topu bile kontrol edemiyor kaptırdığı topa bile geri koşmuyor beyfendi geçiniz emre felan yedek olur aytaç da ilk 11 oyuncusu değil ama taylana bok atmaya gerek yok oldukça yerinde oynadıSt. Johnstone maçında bile yanındaki adama pas veremeyen Aytaç ve Taylan’dan iyi oynayacağı kesin ?
Konuştu profesörKontra yememek için bekleniyor takım yerine otursun diye. Bu dünyanın her yerinde böyle bok atacağım derken bilginizi ortaya çıkarıyorsunuz.
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evet hadi pva maç eksiği yüzünden çıktı diyelim diğer 2 değişiklik takımı afallattı. Sadece aytaç çıkıp sekidika girmeliydiDeplasmanda turlariz ama hocanin oyuncu degisiklikleri rezildi.yeni transferler iyiydi.
Savunmalık inan hiçbir sorun yoktu bu maçta da. Muslera ve orta sahalarımız sağolsun kendi kendine yine gol yedirttiler bizeBizim 2 stoperide değiştirmemiz lazım. Ben marcaoyu hiç beğenmiyorum topla oynamayı çok seviyor. 2 stoper ve 1 on numara. Birde tudor gibi bir hoca
Boey’i beğenmemek çok talihsiz. Takımda iyi oynayan 3 kişiden birisiydi. Diğerleri Berkan ve PvA