⚽ AL 21/22 3. Ön Eleme Turu M:1 | Galatasaray 1-1 St. Johnstone | MS | 5 Ağustos | Spor Smart

Oglum siz Geri zekalimiziniz malmisiniz salakmisiniz Gecen sene ayni hatadan sampiyonluk gitti.Donmeyin su lanet olasi kaleciye ulan vurun su topu ileriye vurun vurun dan dun vurun donmeyin.Avrupada 3 macta 8 gol yedik 6 tanesi kalecimizin hediyesi masallah.

Boey'i de begenmedim ben.Anadolu takimi topcusu goruntusu verdi bence attigi gol yaniltmasin.Karsimizdakiler takim bile degil ona ragmen dogru duzgun gidip gelemedi.Ayrica Kerem'i surekli 11'de gormek istiyodum da rotasyon oyuncusu durumunda olabilir anca.Galatasaray bu kadar vasat bi takim olmamali.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Taylan, Boey, Anholt ve tabi ki Berkan gauet iyiydi
Daha oncede dedigim gibi Cicaldau insallah cok iyi cikar yoksa yoksa bizim maclar ligde de hep boyle kısır gececek hazir olun.
Bu köy takimini eleriz ama cok daha buyuk sorunlar var.

Allahin mahalle takımından bile bireysel hatalar ile gol yiyoruz. Aytac kara nedir arkadaş koskoca Galatasarayın nasıl en önemli yerinde banko oynayabilir? Transfer yapiyosun hala ömerle ardayla maç kazanmaya çalışıyorsun. Kimse mohammed e kızmasın abi bu adamı bu duruma getiren de Fatih Terimdir. Neyse maç sonu gene kirmizi kart a sığınır her mac sonu bi bahane hazır nede olsa

Durun yahu yeni TDmizi daha ikinci maçtan eleştirmeyelim. Takıma kondisyon yükledi ondan o göbekler. Yoksa takım muthis

Bu takımı ne zaman izlesem bir daha iyi top oynayamayacağımız hissini alıyorum. Ne Fatih Hoca bu kulübe verdikleriyle burada hakaret yemeyi hak ediyor ne Galatasaray takımı sahada böyle aciz görünmeyi hak ediyor. İki tarafında oturup şu an bir kaosun içinde olduğumuzu kabul edip bir karar vermesi artık şart bence.

Macin basinda yazdigim gibi, ekip vasat. Anadolu takimi gibi bir takim kurmusuz.
Orta sahamizdaki topcular Avrupa'nin ilk 10 liginde takim bulamazlar. Yani ilk 11'de olamazlar oralarda.
Bizim orta sahamiz vasat, forvet hatti fikirsiz.

Berkan, Taylan gibi tipler Yekta, Akbaba gibi tiplerden hicbir farki yok.
Bazilari sadece birkac ay formda oluyor, digerleri formsuz.
Kumas ve kalite ayni.

Uzulecegiz bu sezon 2 klas adam gelmez ise.

Ben artik kizamiyorum yapilan pas hatalarina, orta sahada topu tutamamiza.
Adamlarin kumasi, kapasitesi bu kadar. Kalibre meselesi.

St. Johnson cok kotu bir takimmis. Adamlar iki pas yapamadi resmen.
Bunlari yine eleriz gibi, yani cok sansiz olmamiz lazim elenmek icin.
Cunku herifler gercekten yetenekli bir halisaha ekibi kadar top oynayamiyorlar.

Bağıra bağıra kaç haftadır söylüyorum bu takımın 6 numarasında Taylan da olmaz Aytaç da.

Bravo Takim , sorna efendim Falcao gitsin.
Ulan senin Mou veya Diagne napiyor?
1 tane gol atti ya, yine oynuyor her yeriniz.

Yok efendim Feghouli gitsin, elbette yok para aliyorlar yatiyorlar ama bu kadar rezil bir futbol bunlara mi bahane olacak.

Limit‘de Limit kim aldirdi, kim oynatti, niye köy takimina 1-1 oynuyoruz aciklama bi zahmet.

Kirmiziyi yedirtme bana ozaman kadar niye mac 0-0.
Avrupada rezil bir takimiz!

Bu takimin transfere ihtiyaci yok arkadaslar. Taktige ihtiyaci var.

Kondisyona, antremana ihtiyaci var.

Messi bize gelse 3. Maca gotunu tutarak sahada yurur.
5000 kere söylüyoruz ama hala savunuyorlar.Hala oyuncular suçlu.Hoca sanırım takima 1 ay önce geldi? 3 senedir baskasi var.

F26F3AF4-0886-438A-86DB-EBFF34DC4730.webp

Boey'i de begenmedim ben.Anadolu takimi topcusu goruntusu verdi bence attigi gol yaniltmasin.Karsimizdakiler takim bile degil ona ragmen dogru duzgun gidip gelemedi.Ayrica Kerem'i surekli 11'de gormek istiyodum da rotasyon oyuncusu durumunda olabilir anca.Galatasaray bu kadar vasat bi takim olmamali.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çok sacma bir yorum olmus

Geri
Üst Alt