⚽ AL 21/22 E Grubu M:1 | Galatasaray 1-0 Lazio | MS | 16 Eylül

Maçtan umudum yok ama en azından marcao ve nelssonu yan yana izleme şansımız olabilir.

Muslera
Yedlin nelsson marcao pva
Taylan berkan
Morutan cica kerem
Halil

Emre kılıncın sakatlığı ne durumda acaba kerem yerine o daha iyi olurdu hatta barış olsaydı keşke

ben kazanabileceğimizi, en azından yenilmeyeceğimizi düşünüyorum. Uzun zaman sonra bir avrupa takımından daha genç ve tempoluyuz diyebilirim. Önemli olan bunu sahaya ne kadar yansıtacağımız

taraftar önünde ve arena'da oynamak bizim için avantaj. Çok acayip korkum yok nedense

Yarın biletler çıkıyor, bakalım kapabilecek miyiz?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Milan-Lazio macinin özetini izledim. Hizli oyunculara karsi zorlanan bir Lazio defansi var. Isim olarak cok kaliteli bir grup ama sahada takim olgusundan uzak görünüyorlar. Lucas Leiva'ya baski yaparak top kazanabiliriz. Calim atacak, penalti alabilecek cok oyuncumuz var.

Genc futholcularimiz ilk yarida iyi mucadele edecekler 0-0bitirirz ikinci yari Babiller girince 3-0 bitiririz maci
Ben ilk yarı 1 ikinci yarı 0 biter diye düşünüyorum şu söylediklerinin olacağını düşünerek. Geleneği bozmayacağız yine. 2 0 dan 2 2 ye gelir maç.

Vay anasını... Maçı yolda telefondan izleyeceğim. Maç saati kötü oldu. Hiç hesaba katmadık yahu... :(

Emre Özcan'ı dinledim. Laziodan çok marsilya sorun olacak dedi.

Muslera
Yedlin - Nelsson - Marcao - Pva
Taylan
Cica - Berkan(Emre K)
Morutan ----------------- Kerem
Halil(Diagne)

İlginç kadroları var, sol bekleri yok mesela oraya sağ bek devşirmişler. Orta saha göbekte Saviç var world class, birde Luis Alberto onlar haricinde öyle aman aman kimse yok. Hücumda bir gol makinesi İmmobile var, kanatlar vasat. Sarri daha yeni gelmiş.

Tabiki çok güçlü bir rakip ama dünkü maçın ilk 40 dakikasını 90 dk. yayarsak taraftarın gücünüde arkamıza alırsak imkansız değil.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Hoca bu maça çift forvet başlar. Diagne-Mustafa oynar. Sol beke sürpriz olarak Ömer'i bekliyorum. Taraftar gazı ile kazanırız...

Insallah bir beraberlik kopaririz veya en kötu iyi futbol ile tek farkli maglubiyete de okeyim. Bizi fazla demorilize edecek skor olmasinda

Geri
Üst Alt