⚽ AL 21/22 E Grubu M:1 | Galatasaray 1-0 Lazio | MS | 16 Eylül

E_V6pFIXsAsXq1c
Bari yazıyı tamamlasaydık yav biraz daha fazla adam tutup

Haydi Cimbomum yen Lazioyu!!! birlik olup terim düşmanligini bi kenara birakip maca odaklanalim..

Hocam yarın en iyi 11’i kurup maçı kazandıracak taktiği verecek, oyuncu değişikliği yaparken de iki kere düşünecek inşallah

Yeneriz yeniliriz ancak Galatasaray taraftarı bi kendini gözden geçirmesi lazım Avrupa ya ayak uyduran transfer politikasına rağmen memnuniyetsizlik hat safa bugün shaktar belki yenildi ama takımına bakın 99 doğumlu 2000 doğumlu potansiyel transferler mevcut bizde ise tamamen taraftar yaşlı oyuncu istiyor bu kadro Allahın izniyle ileride çok başarılı olacak taraftar destek verir güvenirse bu sene de başarılı olur şimdiden takıma destek vermek yerine bitiren köstek olan arkadaşlar da kendilerini bi gözden geçirmesi lazım

Muslera, Yedlin, Marcao, Nelsson, Aanholt, Taylan, Berkan, Cicaldao, Kerem, Morutan, Halil

o degilde Lazio pek deplasmanda
basarili bir takim degilmis. bu tablo umut vereci

73267851-E973-4DD5-A714-5A612C79A7B5.jpeg

Açıkçası pek umudum yok. Nasil olsun? Kasımpaşa gibi takıma karşı 2-0'dan 2-2 oluyor. Trabzon maçı aynı. Yapilan bireysel hatalar üst seviyede. Aytaç filan da ortasahada oynarsa nasil umutlanalım, nasıl? NASIL?

saviç ve immobileyi engelleyebilirsek rahat kazanırız deyü düşünüyorum

Nelsson-Marcao ikilisinin uyumu direkt maçın şeklini belirleyecek bence. Bu ikisi iyi anlaşırsa yenilmeme ihtimalimiz çok artar seyirci faktörüyle kazanma şansımız bile olabilir. Ayrıca sol tarafta hazırsa Emre Kılınç veya Barış'ı bekliyorum bu maçta Kerem'in yerine.

Geri
Üst Alt