Cevat Kelle
Parçalı Üye
- 24 Nisan 2015
- 3.243
- 2.620
- 1.023
Anlık. Zemin fotoğraftakilerden çok daha iyi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
özelden saglam Ekli dosyayı görüntüle 138855atabilecek var mı
Aksine sağ içte mental gelişimini tamamlasa daha büyük oyuncu olur.inşallah resimdeki gibi dizilmiştir takım. morutanı yine acayip bi yere koyacak diye tırsıyorum, şu çocuk sağ forveti bi garantiye alsa da rahatlasak. kaleye daha yakın olması bize ekstra güç katar.
sağ içte de defansif zaafiyet oluşturur diye öyle dedim. cicaldaunun yanına defansif yönü olan bi 8 numarayı tercih ederim. sağ forvette kesme paslar ve ortalarla asist sayısı yükselir ve çok daha fazla şut pozisyonu bulabilir.Aksine sağ içte mental gelişimini tamamlasa daha büyük oyuncu olur.
Sağ kanatta pace eksikliğinden dolayı yeterince öne çıkamaz.
Yok ben genel konuştum yani oyuncu bazındaydı yorumum.sağ içte de defansif zaafiyet oluşturur diye öyle dedim. cicaldaunun yanına defansif yönü olan bi 8 numarayı tercih ederim. sağ forvette kesme paslar ve ortalarla asist sayısı yükselir ve çok daha fazla şut pozisyonu bulabilir.
benim bi bilgim yok bu konuda.yardımcı olmayı isterdimBeyler deminki sorumu tekrarliyorum. Avrupadan gelenleri stada almiyolrmis dogru mu? Cift asi gecerli degilmis avrupadan gelenlerinki. Boyle bisey var mi