⚽ AL 21/22 E Grubu M:1 | Galatasaray 1-0 Lazio | MS | 16 Eylül

image-2021-09-16-18:49:05-699.webp

Anlık. Zemin fotoğraftakilerden çok daha iyi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Lazio ful kadro çıkmış.. Muriq derken Immobile ağır oldu biraz.

Totem yaptım. Maç bitene kadar konuya birşey yazmıyorum.
Maçtan sonra görüşürüz inşallah

inşallah resimdeki gibi dizilmiştir takım. morutanı yine acayip bi yere koyacak diye tırsıyorum, şu çocuk sağ forveti bi garantiye alsa da rahatlasak. kaleye daha yakın olması bize ekstra güç katar.
Aksine sağ içte mental gelişimini tamamlasa daha büyük oyuncu olur.

Sağ kanatta pace eksikliğinden dolayı yeterince öne çıkamaz.

Defanstan çıkarken daha rahat olacağız, Taylan da rahatlar bu maçta. Berkan 8 numarada daha iyi. Morutan, Cicaldau, Kerem ve Halil çok tehlikeli hücum oyuncuları. Maçı kazanmak için herşey tamam, bir Boey eksik

şu ballı tinerci takımına ve tayfasına malzeme verecek skor olmasın yeterli benım ıcın

Aksine sağ içte mental gelişimini tamamlasa daha büyük oyuncu olur.

Sağ kanatta pace eksikliğinden dolayı yeterince öne çıkamaz.
sağ içte de defansif zaafiyet oluşturur diye öyle dedim. cicaldaunun yanına defansif yönü olan bi 8 numarayı tercih ederim. sağ forvette kesme paslar ve ortalarla asist sayısı yükselir ve çok daha fazla şut pozisyonu bulabilir.

Beyler deminki sorumu tekrarliyorum. Avrupadan gelenleri stada almiyolrmis dogru mu? Cift asi gecerli degilmis avrupadan gelenlerinki. Boyle bisey var mi

sağ içte de defansif zaafiyet oluşturur diye öyle dedim. cicaldaunun yanına defansif yönü olan bi 8 numarayı tercih ederim. sağ forvette kesme paslar ve ortalarla asist sayısı yükselir ve çok daha fazla şut pozisyonu bulabilir.
Yok ben genel konuştum yani oyuncu bazındaydı yorumum.

Geri
Üst Alt