⚽ AL 21/22 E Grubu M:1 | Galatasaray 1-0 Lazio | MS | 16 Eylül

Becalide kaç morutan cicaldau varsa alıp gelelim. Ciacldau 6,5 net eder çocuk buz gibi sakin vuruşu ve fiziği bir tık yükselse büyük oyuncu olur. Morutan 3,5 cidden komik rakam çok ucuz o çocuk için, komple hücumcu.

Muslera - 8
Bugun konsantresi yerindeydi begendim. Dogru yerde durdugu icin, sutlar antrenman sutlari gibi geldi gozumuze.
Yedlin - 7
Fena degildi ama kendisi saatli bomba.. Guven vermiyor. Biraz saha gorusunu duzeltmeli, gereksiz pas hatalari kalemizde tehlikeye donusuyo
Marcao - 10
Neden 10 verdim? Yasadigi olaydan sonra o kadar diri döndü ki ne kadar pro futbolcu oldugunu gosterdi. Hem agresivdi hemde teknik. Bravo
PVA - 7.5
Yedlinden bir tik iyiydi. Birseyler eksik ama o eksik olanda olsa bizde olmazdi.
Taylan - Berkan -8
Berkan ile acaba cokmu defansiv olur dedik ama Taylanin olusu Berkani diri tuttu. Ikisinide begendim ozellikle Berkani.
Morutan - 9
Marcaodan sonra bugun en iyilerdi. Ayagina top yapisiyor. Yetenek var. Saha gorusu ve paslari rakibi birden dusuruyo.
Chicaldau - 7
Begendim. Morutan gibi daha gorusu cok iyi defansa vatandasi gibi daha cok gelmeli.
Halil - 7
Bugun resmen duvar oldu fizigine ragmen cok iyi toplar indirdi. Hatta bi pozisyonda rakip baski kurmustu aldigi faul ile takimi dinlendirdi

Terim- 9
Degisikliklerini begendim ama bir elestirim olacak klubede oyuncularin nereye tac atacagina karisma hocam. Sen oyuncular gibi macin icinde degilsin. Adamlarin nabiz 100 uzeri nereye oynayacagini belki topa gitmeden ayarladi. Nerdeyse baski altinda kaliyoduk bi pozisyonda

Oh be bu galibiyete ihtiyacımız vardı. Kaybetmeye o kadar alışmıştık ki nasıl mutlu oldum anlatamam. Teşekkürler Galatasaray.

xmZigT4.png

Geri
Üst Alt