⚽ AL 21/22 E Grubu M:1 | Galatasaray 1-0 Lazio | MS | 16 Eylül

Luyindama çok etkiliyormuş oyun kurmamızı gerçi bu maça özel çalışılmış bence, muslera kullanımı çok iyiydi artı bekler güzel pozisyon aldı.Topun pozisyonuna göre berkan ve taylan iyi yanaştı ve hemen hemen hiç basit top kaybı yapmadık,maç öncesi dek isteğim buydu.

E_bXX5XXMAAmN6A

Paso lazlara koymuşuz

Böyle oynasınlar övelim 2-0 dan maç veren takımı neden öveyim. Tebrik ederim kazanmak için çıkan bi takım vardı sahada ama halil i övenler neden övüyodu merak ediyodum bize muhammed 'in eski hali lazım

musli kurtarışlarda eski musliydi ama ayağı maşallah messi ayağı taksan ters döner :)

Maçı yolda araba kullanırken izledim. Gayet başarılı oynadık. Takıma zaman verin. Bu takım başarıya açık bir takım. Maç öncesinde de taraftar ile takım uyumu yakalarsa alırız bu maçı diyordum. O bütünleşmeyi koruduğumız taktirde yapamayacağımız şey yok.

Bu arada hala takımı eleştirenler var. Ancak niye bilmiyorum iyi bir İtalyan takımına karşı nasıl oynanabilir ise öyle oynadık.

Ah Kerem, Marcao'yu yaptigin top kayiplariyla cildirtmasaydin, ligdede ne güzel oynayacakti.
Belki de hayırlı olmuştur. Marcao da bazen saçmalıyordu. Şimdi taraftarla barışmak adına yeniden konstre olur diye düşünüyorum. Tabi keşke 8 maç olmasaydı o ayrı

Aklı selim top oynayabildiğimizi gösterdik defansif olarak. Ligde niye böyle ikişer ikişer gol yiyoruz, ortaya çıkarılmalı

Sebebi basit. Teknik hamle becerisi olan bir ekibimiz olmadığı için. Buna futbolcuların randımansızlığı da eklenebilir. Bu galibiyeti önemsemek yapılabilecek en kötü şey olur.

Bunu Terim fanboyları için söylemiyorum. Onların başka bir çaresi yok.

bu sezon yaptığımız transferlerde bir husus çok dikkat çekici.

cicaldau, nelsson ve assunçao kaptan olarak geldi. bu üç isimde genç yaşlarına rağmen geldikleri takımda liderlik yapmış isimler.

ilerleyen zamanlarda aidiyet arttığında ve takım oyunu yerleştiğinde bunun ekmeğini çok yeriz.

lider ruhlu oyuncuların sahada olması çok iyi. aynı şekilde bizde de marcao'yu ekleyebiliriz.

Bu skor lazio 2 atar 4 atar diyen arkadaşlara ders olsun takım desteklemeyi öğrenmek lazım

Doğru Birkaç hafta önce ben de çok gol yeriz diye düşünüyordum ama takımdaki gelişme takdire Şayan.
Fatih hocayı yine de eleştirmeye devam edeceğiz ancak hoca da sanki bazı şeylerin farkında ve istediğimiz oyun planını gelişimini tamamlaması için bazı şeyleri sabırla sineye çekeceğiz gibi görünüyor .

Bugün berabere Kalabilirdik şansız gollerle yine bilirdik ama gerçekten Avrupa’da dengeli oynayan ve rakibine karşı kimliğini hissettiren bir Galatasaray görmek gurur vericiydi.

•quod erat demonstrandum•

Geri
Üst Alt