⚽ AL 21/22 E Grubu M:2 | Marsilya 0-0 Galatasaray | MS | 30 Eylül

Genel olarak kotu degildik. Isiran bi Galatasaray hizli cikan bi Galatasaray gorduk ilk 30 dakikada. Elestiri olarak sunu soyliyebilirim son bolumde biraz fazla topu rakibe verdik

Kerem çıksın da yerine girecek oyuncu yok. Barış ne durumda bilmiyorum böyle kritik bir maçta ne yapar belirsiz.

306227.jpg

Golü attıktan sonra şu hareketi yapıp Veledrom'u sahaya indirmesi mi?Var bir hayalimiz...

Halil çıkmadan cagne girsin oyuna
Kerem çıksın
Morutan da boşa çıkmış olur

Taylan kötü ama o bölge tek berkanla işlermi soru işareti ⁉️

Emre de ezilebilir gibi geldi ,yoksa değişiklikler belli
Taylan
Halil
Kerem

Ben önceden Kerem PVAyi bozuyor diyordum ama tam tersi oluyor gibi gelmeye başladı..Kerem boey gibi biriyle önlü arkalı oynasa çok daha etkili olur..
Keremde bi sıkıntı var üstat

Çalım atamaz olmuş

Geçen sene yağ gibi akan çocuk gitmiş yerine sadece top süren biri gelmiş

Altyapı eksikliği işte bunlar hep

Maça cagne barış başlamalıydı zaten halil kerem yerine

Hayır da senin ceza sahası içinde işin ne ya kardeşim. Ne diye ceza sahasına sprint atiyorsun ne alaka lan.
Yok ya masum değil şunların hiçbiri

morutan masallah iyi defansa yardım ediyor

Halil yerine diagne ya da mihamed olsaydi 2-0 önde olabilirdik

İlk yarı Kerem, Halil ve Taylan gözüme battı.

Bu takımda Diagne ve Mohamed nasıl oynamaz bilmiyorum.

Halil bence nokta santrafor olabilecek biri değil.Diagne oynadığı kısa sürede topu kontrolüne alıp pas dağılımında Halil’den çok daha iyi olduğunu net gösterdi. Madem Mohamed’e taktın, Diagne’yi oynat.

Kadroda ciddi yatırımlar yapılarak alınan iki golcün var, ikisini de hiç etmişsin.

Anlamak mümkün değil.

Pas oyunu diyorsun, pas oyununun gerçeklerini yerine getirmiyorsun.

Kaç senedir yaptığın şey işlemiyor hala taktiksel değişiklik yok. Cidden anlamıyorum.

Orta saha ve forvet oyuncuları hareketli olmadıkça ve defans ile mesafesini en azından 25-30 metreye indirmedikçe PAS OYUNU YAPAMAZSIN.

Yeter be hoca. Çok basit gerçekleri yapamıyorsun senelerdir.

Dip not: Marsilya kaliteli bir takım değil.

Geri
Üst Alt