⚽ AL 21/22 E Grubu M:2 | Marsilya 0-0 Galatasaray | MS | 30 Eylül

Ya Marsilya ile deplasmanda oynuyoruz, kaç pozisyon yakalayabiliriz?

Futbolcu dediğimiz kişi o golü atardı Kerem bey. Morutan, Mostafa, Cicaldau ve hatta Marcao olsa o top goldü. Ben takımımda karşı karşıya kaçıran futbolcu istemiyorum. Yarın kovsalar niye gitti demem, tahammülüm yok 2021 yılında karşı karşıya gol kaçıran adamın Galatasaray'da oynamasına.

Takımdaki tek eksik bireysel yetenek azlığı. Kerem ve halil yerlerine çufçufçu adamlar olsa bu oyun tarzıyla bukakke atarız her rakibe

Bize net bir golcü lazım

Halil ve Kerem ile olmaz

Keza orta sahada Berkan ve Taylan'la da olmaz

Bu adamlar ile bırak Avrupa'da oynamayı

Kendi ligimizde bile zorlanırız

Kaldı ki zorlanıyoruz zaten

Cicaldau her zamanki gibi doğru yerde hakem yanlış yerde oldu olacak kaleye geçseydi yenecez Allahın izniyle baskı yemeden oynamamız lazim

FAjuHkyWQAM0kRD
ne var bunda rtaş adamlar bizi destege gelmis

galatasaray hücum hattının yetenek seviyesi süper lig'de ilk 5'e girmeye bile yetmez

bu gerçekle ne kadar erken yüzleşirsek düzelme şansımız o kadar artar

Morutan'ı çok beğendim en iyisiydi maçın, Hakem Cicaldau'yu bloklamasa önde girebilirdik az ama öz hücum yaptık ilk yarıda. 2. yarı için Kerem yerine Emre Kılınç düşünülebilir çünkü sol tarafımız defansta aksıyor Emre kapatır orayı. Diagne'de Halil yerine kullanılabilir son bölüme doğru. Aynı planla devam edersek puan alabiliriz gibi duruyor umarım puan çıkartırız.

sola halil forvete diagne gecerse macı alırız ft umarım sacmalamaz

Hakem gole mani oldu. Boey'in atakta da penaltıyı es geçti. Oyunculara gelirsek Taylan, Pva, Kerem ve Halil, oyundan alınmalı diyeceğim ama yedek sol bek ve 6 no olmadığı iki pozisyon için birşey diyemiyorum. Diagne ve Barış girmeliler. Maçın yıldızı ise Morutan. Defans yapmıyor diyordunuz adam iki adet gollük pozisyonu kesti helal olsun koçuma.

Geri
Üst Alt