- 10 Haziran 2012
- 3.875
- 1.764
- 403
2.yari icin bismillah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu ne rezalet
Aslında tribünlerin coşkusu oyuncuları ateşledi. Adamları uyandırmış olduk resmen.Mac durana kadar marsilya'yi kitledik. Durup basladiktan sonra konsantrasyon kaybi oldu gibi Marsilya net ustunluk kurdu.
gol olur
Xligde Berkani sol bek yapıp onune Barışı koycan kaleye yerli bulacak. on tarafın kaliteyi biraz daha arttıran oyuncu alacaksin. orta sahada dahil.
HayirHayirhalil son pozisyona kadar yoklari oynadi. Soru şu halil yerine diagne girmeli mi
Evet marsilya b.k gibi takım. Ne diyorsun sen. Adam tam da oynaması gerektiği gibi ilk yarıyı oynattı.İlk yarı Kerem, Halil ve Taylan gözüme battı.
Bu takımda Diagne ve Mohamed nasıl oynamaz bilmiyorum.
Halil bence nokta santrafor olabilecek biri değil.Diagne oynadığı kısa sürede topu kontrolüne alıp pas dağılımında Halil’den çok daha iyi olduğunu net gösterdi. Madem Mohamed’e taktın, Diagne’yi oynat.
Kadroda ciddi yatırımlar yapılarak alınan iki golcün var, ikisini de hiç etmişsin.
Anlamak mümkün değil.
Pas oyunu diyorsun, pas oyununun gerçeklerini yerine getirmiyorsun.
Kaç senedir yaptığın şey işlemiyor hala taktiksel değişiklik yok. Cidden anlamıyorum.
Orta saha ve forvet oyuncuları hareketli olmadıkça ve defans ile mesafesini en azından 25-30 metreye indirmedikçe PAS OYUNU YAPAMAZSIN.
Yeter be hoca. Çok basit gerçekleri yapamıyorsun senelerdir.
Dip not: Marsilya kaliteli bir takım değil.
Ben şimdi bu hakemin anasına sövsem ceza yer miyim?
Hataylı boudjemayla çok benziyolarOrta sahada ki kıvırcık uzun sacli oyuncuları dikkatimi cekti kumas iyi
% 100 pozisyon yav .. hakemi!