Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.906
- 8.106
- 1.898
Şahsi fikrim hiçbi cacık olmaz artık ondan. 3-5 e bakmadan kakalamak lazım bi kulübeTaylan cevre kontrolu uzerinde calismali. Ayni hatalari yapmaya devam ediyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şahsi fikrim hiçbi cacık olmaz artık ondan. 3-5 e bakmadan kakalamak lazım bi kulübeTaylan cevre kontrolu uzerinde calismali. Ayni hatalari yapmaya devam ediyor.
Morutan orda oynar mi bilmiyorum. 1 orta saha daha alinmaliX
Boey-nelson-marcao-berkan
Morutan-gedson-cicaldu
Barış-forvet-kanat
İyi oldu sanki
en iyi topçularındanOrta sahada ki kıvırcık uzun sacli oyuncuları dikkatimi cekti kumas iyi
Karışık diyip daşdaşlar ile beraber vuracaksın!
1 saniye öncede 2 adım sağdaydı herif. Katletti pozisyonu.
Hakem gole mani oldu. Boey'in atakta da penaltıyı es geçti. Oyunculara gelirsek Taylan, Pva, Kerem ve Halil, oyundan alınmalı diyeceğim ama yedek sol bek ve 6 no olmadığı iki pozisyon için birşey diyemiyorum. Diagne ve Barış girmeliler. Maçın yıldızı ise Morutan. Defans yapmıyor diyordunuz adam iki adet gollük pozisyonu kesti helal olsun koçuma.
Bu şerefsiz BURDA ne yapiyor sinirlerimi tepeme cikarçıkardı sonra hemen bitirdi maçı ğ.t
sahadaki en kötü topçu van aanholt resmen. boey geldi yedlin'den kurtulduk, bakalım devre arasına kadar nasıl dayanacağız bu adama.
Marcao - Alpaslan
Boey - Yedlin
Morutan - Aytaç
Kerem - Babel
Berkan - Arda
Derhal bu değişiklikler yapılmalıdır
3 puan şart
2 defansif orta saha karakterli oyuncuyla oynayacaksak ligde bir an önce Assunçao 'nun dahil olması lazım Berkan 'la birlikte o oynasın,Bu taylan bizi yakabilir taylan geride her top aldığında krize giriyorum
Kerem'in çapraz koşusunu takdir ediyorum.