Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.563
- 59.133
- 4.758
gol atamıyoruzzzGol yemiyoruzzz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gol atamıyoruzzzGol yemiyoruzzz
Soğudum forumdan eskiden böyle değildi en acilinden temizlik şart sorun bizdeyse biz gidelim ben böyle galatasaray forumu görmedim anti Galatasaray forumu burası artık 10 kişiden 8 i takımın kötü sonuçlar almasını istiyorGercekten acayip baydi artik bu sacma sapan yorumlar. Millet foruma girmiyor bu sacmaliklar yuzunden
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Şu takıma karşı 1 puana sevinmek kimse kusura bakmasın ama acizliktir.
Saçma. Bu kadar genç bir kadronun şu atmosferde şu stresli maçta yenilmeden ordan çıkması bile iyi bir sinyaldir.Şu takıma karşı 1 puana sevinmek kimse kusura bakmasın ama acizliktir.
Halil önünden adam geçiyor gölge presi bile yapmıyor yav bu nasıl gençHalil 45 de cikip diagne ya da mohamed girseydi alirdik.. lesh gibi oynadi halil ama taaaaa 73.dkya kadar bekledi... morutanda cikmamaliiiiiiiiiiiii cikmamaliiii
Morutan haric katiliyorumMorutan Kerem Halil bu çocuklara bi bok olmaz ön tarafta hic etkili değiliz
Delirtti beni ya... ayni performansi diagne ya da mohamed gösterse 45.dk da cikarirdiHalil önünden adam geçiyor gölge presi bile yapmıyor yav bu nasıl genç
Hocam ben şunu anlatamıyorum. Herkesde beni yanlış anlıyor. Şu maçı almak lazio maçını kazanmaktan daha kolaydı. Keremi ve Halili 2.yarı çıkarıp Bay ve Mohammedi alsa morutan yerinde kalsa 3 puan diyorduk. Ben teslimiyet gösteren takımı 4 yıldır izlemekten bıktım. Kanser ettiler. Ben böyle sağlık ekibi böyle teknik heyet görmek istemiyorum. Allah aşkına siz görmekten bıkmadınızmı kaç yıldır. 4 yıldır toplasan 10 maç yok doğru düzgünNe yapacağız hocam 2001 yılında değiliz maalesef.
Adamlar bu kupayı kazansa kimse şaşırmaz bu sezon.