⚽ AL 21/22 E Grubu M:2 | Marsilya 0-0 Galatasaray | MS | 30 Eylül

Orta sahaya takviye lazım bu çok net görüldü. Bir de bu sol bekle işimiz zor.

İyi başladık maça sadece Van Anholt aksadı aslında, belki ekstra Halil ve Kerem de daha iyi olsa yada yerine iyi birileri olsa fark yaratırdık, ama işte kilitleniyoruz orada.

ismail çipe elden ayaktan düşmediği müddetçe kenarda durmalı. kalecilikten anlıyor mu bilmem ama kral her kavgada en önde oluyor ebatıyla düşmanlarını geri püskürtüyor. en son ibb maçında 5 6 tane ibbli topcuyu kaldırıp tribünlere fırlatmıştı. bugünde öyle.
hakan balta da bu konuda fena.

Su Babel'e cok gicigim oyle boyle degil.

Boey, ne olursun kotu haber verme, cok ihtiyacimiz var sana. Dinlendirin abi adami guzelce.

Gedson ve popescu şart bu takima.bir de golcü : )

Boeyin durumu ne acaba? Tam iyileşmişken kötü oldu bu.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Altın değerinde 1 puan aldık beklediğim gibi dirençli oynadık. Avrupa'da ezilmeyen bir takıma dönüşürsek bundan çok memnun olacağım cidden bu sinyalleri veriyoruz 2 maçtır.

Soğudum forumdan eskiden böyle değildi en acilinden temizlik şart sorun bizdeyse biz gidelim ben böyle galatasaray forumu görmedim anti Galatasaray forumu burası artık 10 kişiden 8 i takımın kötü sonuçlar almasını istiyor

Yuzde yuz katiliyorum Yunus kardes. Gercekten cok kotu hal aldi forum. Bende artik nerdeyse yorum yazmiyorum ve cogu zaman okumuyorum bile. Uzucu. Zaten antuda filanda bu kadar soyluyorlar. Inanilmaz seviye dustu.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Marsilya'dan takim elbiseli biri hakeme tehditler savuruyor :D

Çok değerli 1 puan oldu

Hakem skandaldı
İlk yarı penaltımızı vermedi
şut çekicez topun önünde durdu
ceza sahasında atağımız devam ederken apar topar ilk yarıyı bitirdi
Skandal bir penaltı verdi, VAR gel izle deyince iptal etmek zorunda kaldı
İlk yarı biz gol atacakken apar topar bitiren hakem ikinci yarı 8 dk uzatma verip ınu da 3 dk fazladan oynattı

Bulduğunu da atacaksın 3 senedir aynı bok. Pozisyona mi calistirirsiniz dayak mi atarsiniz bilemem. Kocaman kaleye 3 metreden gol atamayan futbolcu mu olur yav. Yeter anasını satayım kaleciye sürekli niye nissnliyorsunuz. Başka yerde olsa kendini messi sanıp içinden geçmeye çalışan adam kaleciyle birebir karşı karşıya yapacağı bir çalım kk +penalti.
Saçma salak hareketleri birakin adamı hasta etmeyin.

Bizim Taylan ve Berkan yerine tas gibi adam lazim. Ne ayakta durabiliyorlar ne iki pas yapabiliyorlar. Berkan'danda bir cacik olmaz, notunu verdim. Edirne'den disari cikamaz. Olimpiyatlarda kosulara katilsin. Taylan'da kadin futbol takimina yazilsin.

Şu şartlarda çok iyi oldu bu 1 puan

Hala tam takım olamadık oyuncular tam alışamadı birbirlerine

Bu takımın potansiyeli iyi takıma sahip çıkmamız lazım

Geri
Üst Alt