⚽ AL 21/22 E Grubu M:3 | Lokomotiv Moskova 0-1 Galatasaray | MS | 21 Ekim

Morutan yillarca aradigimiz 10 numara aslinda varya .Bu kazandirdigi 3.mac.Kerem cok iyi vurdu golde kabul ama golun yarisi Morutanin harika pas atti.Ondan once Keremin kacirdigi pozisyondada o vardi.Lazio macinda topu direkten dondu.Bu cocuk genc ve daha yeni geldi Buna ragmen geldiginden beri kurtardigi 3.mac bu ve bu cocugu bile begenmeyenler var .

Bugün futbol yoktu sahada. Kör horoz dövüşü vardı. Ama son 10 dk çok zevkliydi. Ve takımımız mücadele ederek kazandı.

Avrupa Fatihi is Back!

gs-galatasaray.gif

Rezil futbol oynadık 75 e kadar diyenler yanılıyor bence.

Kardeş deplasmandasın 3 gün sonra beşiktaş maçın var. Rakiplerin beraber kalmış. Ne yapacaksın rakibi uyutup düşük tempoda beraberliğe oynayacaksın.

Ha hocam 15 dakikaya silahları sürdü sahaya bir de gol olursa tadından yenmez dedi öyle de oldu.

Lütfen yorum yaparken az beynimizi kullanalım
hahahaa. Ne uyutmasi rakibi. Adamlar top gibi oynadi bizimle. Gotumuz bence oyle havaya kalkmasin. Besiktas macini merak ediyorum.

Ligde de her maç böyle takımca topun arkasında kalmalıyız. ''Yok büyük takım öyle değil bilmem nasıl oynarmış da zart zurt'' saçmalıklarını geçiniz...

Marcao ve Kerem’in değeri giderek artıyor Avrupa performansları ile

hahahaa. Ne uyutmasi rakibi. Adamlar top gibi oynadi bizimle. Gotumuz bence oyle havaya kalkmasin. Besiktas macini merak ediyorum.
özür dilerim kardeş. Ben başka maç izledim exxen de Moskova Galatasaray maçı vardı ona bakayım dedim o maçtan bahsediyorum. sen beni yanlış anladın

Yanlış oyun tarzı oynamadık ama çok saçmalıyoruz paslaşma oyununda.pas yapabilen iki adam yanyana gelince iş hemen değişiyor.

Bu grubta lider veya ikinci olarak çıksak ,devre arası tam yapılanmış bi gs oluşturulmalı.eksiklerin hepsi giderilmeli.babeli fegi felan işe yaramazlar gönderilip yerlerine çok sağlam adamlar getirilip önümüze bakmalıyız.bugün babel yedlin feg felan yerine çok daha iyisi olsaydı ligde lider uefada 9 puan olabilirdik kısmetse.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt