⚽ AL 21/22 E Grubu M:3 | Lokomotiv Moskova 0-1 Galatasaray | MS | 21 Ekim

Sorun bariz oyun kurmada ve on de baski yaparken ya da takim ataktayken donen toplara basmada yani 6 numara lazim. Hem defansif duzen icin hem de geriden oyun kurarken bizi rahatlatacak bir isim gerekiyor. Boyle bir isim olmayinca top kaybi, tamamlanamayan ataklar ya da atak sonrasi yenilen kontra (gol de yiyoruz) boyle olunca skor uretkenligimizde azaliyor. Cica gibi isimlerde ekstra efor harciyorlar, bu da cabasi.
Takımda 4 kişi hücum ediyor diğerleri arkada bekliyor çoğu zaman. Ve hücum yapanlar defansı aksatıyor. İki tarafı da yarım yamalak yapıyoruz ama hoca avrupa maçlarında orta sahayı olaibildiğince sağlama almaya çalıştığı için nispeten daha az pozisyon veriyoruz. Ligde kabak gibi açık ortamız

O Bunak Levent Tuzemen gecen Konya macindan sonra Morutani filan elestiriyordu Allahin Kamili.O macta bile yokta var edip gol atacaktida adami cektiler.Bugunde golu attirdi zaten.Bu Lenvent Tuzemen kadar nefret ettigim baska bi yorumcu yok.

babelle uzatcaklar gibi.
İmkanı yok onun. Burak Elmas uzatmaz. Ghezzal'ı mesela istedi Terim ama Burak Elmas bizim bütçe politikamıza uymadığı için almadı mesela. Babel'de olmaz hatta gönderebilirsek devre arası göndeririz Burak Elmas onun yerine hocanın istediği genci alır.

Takımda 4 kişi hücum ediyor diğerleri arkada bekliyor çoğu zaman. Ve hücum yapanlar defansı aksatıyor. İki tarafı da yarım yamalak yapıyoruz ama hoca avrupa maçlarında orta sahayı olaibildiğince sağlama almaya çalıştığı için nispeten daha az pozisyon veriyoruz. Ligde kabak gibi açık ortamız

Mac icinde alintiladim seni, biraz bjk macini da dusunuyor. Haksizda degil zira bu mac deplasman maci. Ben 3-4 gun once yazdim, iki macta da berabere kalsak ben uzulmem hatta sevinirim yani gobek atarim demek degil bu ama sevinirim "yenilmedik" bakis acisiyla. Bu zor bir psikoloji. Kazandik simdi sira bjk maci icin yine yazalim "yenilmememiz" lazim. Avantaj boyle alinir. Ortasahaya gelince transfer sart. Sart oglu sart cunku takimin diger dislilerini de bozuyor oradaki yetersizligimiz.

Mac boyunca giremedigimiz pozisyonlara Kerem Morutan Diagne girince girdik .bundan sonraki transfer donemlerinde yedek klubemize bu tip oyuncular kazandirmaliyiz.Arada fazla fark olmasin.

Cok iyi skor. Oyun iyi degil ama mevcut orta saha oyuncularimizla bundan cok daha iyi bir oyun oynamamiz mumkun degil zaten. Devre arasi transfer donenime kadar sans ve mucadeleyle bir sekilde boyle skorlar alabilirsek ve devre arasinda orta sahaya iki takviye yapabilirsek iki ikinci yari daha iyi oluruz.

Kerem 2yi atsa 1 gecede acayip isim yapacaktı, şutlara çalışması lazım bitiricilik çalışması lazım

Süpriz galibiyet diyorum

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

giphy.gif

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Geri
Üst Alt